Σπίρτζης: Μέσα στον Ιούλιο θα παραδοθεί το τμήμα Κόρινθος - Κιάτο της Ολυμπίας Οδού

0


Για την ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων μίλησε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικο σταθμό "Στο Κόκκινο" και αναφέρθηκε στην παράδοση της παράκαμψης των Τεμπών που την τοποθέτησε μέσα στο χειμώνα, πριν τον Μάρτιο του 2017
Είδηση έβγαλε μιλώντας για την Ολυμπία Οδό καθώς όπως είπε, τον Ιούλιο θα παραδοθεί το τμήμα μέχρι το Κιάτο (Κόρινθος-Κιάτο) αλλά και οι Σήραγγες στο Δερβένι, όπως γράφει στο ypodomes ο Νίκος Καραγιάννης.
Έθεσε ως στόχο την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού και των άλλων αυτοκινητόδρομων τον ερχόμενο Μάρτιο.

Συγκεκριμένα για τα θέματα αυτά είπε: Εμείς έχουμε τρεις στόχους στο έργο: ο ένας είναι το θεσμικό πλαίσιο, ο δεύτερος είναι η ολοκλήρωση των έργων. Ενας αυτοκινητόδρομος που δεν έχει αυτή τη στιγμή αξιώσεις αποζημίωσης είναι η ολοκλήρωση του ΠΑΘΕ, τα Τέμπη (μιλά για την Παράκαμψη Τεμπών και Πλαταμώνα) δηλαδή στην ουσία και η συνέχεια τους.

Πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί τον χειμώνα πριν το Μάρτιο του '17. (..) Και η Αθήνα - Κόρινθος - Πάτρα ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση γιατί είχαμε πολύ πρόσφατα την εκτίμηση του ανεξάρτητου μηχανικού, θα είναι αντίστοιχες οι μειώσεις από τις αποζημιώσεις του κατασκευαστή.

Δηλαδή το Μάρτιο του '17 θα πηγαίνουμε Πάτρα χωρίς τους κινδύνους του παρελθόντος γιατί είναι ένας δρόμος στον οποίο έχει χυθεί πολύ αίμα. (...)Για την Ολυμπία Οδό έχουμε την παράδοση σε κυκλοφορία της σήραγγας του Δερβενίου τον Ιούλιο και θα έχουμε στις αρχές του χειμώνα την οριστική παράδοση του Κιάτου - Ξυλόκαστρο. Επομένως θα δοθεί ένα μεγάλο τμήμα μέσα στον Ιούλιο μέχρι το Κιάτο …

(...)Τώρα, ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τα έργα που βρήκαμε κολλημένα, σταματημένα και με πολλές δεσμεύσεις και να εντάξουμε νέα έργα τόσο με τα χρήματα που διατίθενται από το ΣΕΣ όσο και να βρούμε χρηματοδότηση από τις αγορές, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανάπτυξης για μεγάλα έργα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπίρτζης: Μέσα στον Ιούλιο θα παραδοθεί το τμήμα Κόρινθος - Κιάτο της Ολυμπίας Οδού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator