Συνεργασία της Rap Media με τον Περιφερειακό Σταθμό Super Tv

0



Απόψε στις 22:00 η προβολή της συνέντευξης του Αρχαιολόγου Στέφανου Μίλλερ, λίγες ώρες πριν την έναρξη της 6ης Νεμεάδας -

Τον κύκλο των συνεργασιών της με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανοίγει σήμερα η Rap Media. Εγκαινιάζει την 1η της συνεργασία με τον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό Super Tv, με την προβολή της εκπομπής «Κορινθίων Έργα» και τη συνέντευξη του Αρχαιολόγου Στέφανου Μίλλερ. Η εκπομπή, λόγω της επικαιρότητας της 6ης Νεμεάδας (διεξάγεται 10 -12 Ιουνίου), προβάλλεται απόψε στις 22:00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

H εκπομπή θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την 1η προβολή της και στο επίσημο κανάλι της Rap Media στο YouTube

Δείτε το τρέιλερ της Rap Media



ΤΗΛ: 27416 00888 E-MAIL: info@rapmedia.gr WEB: www.rapmedia.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεργασία της Rap Media με τον Περιφερειακό Σταθμό Super Tv"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator