Άδωνης: «Αν τσακωθώ με τη γυναίκα μου και θέλει να με εκδικηθεί ανοίγει offshore και πάω φυλακή» !!!

0Υποψίες προκάλεσε η σημερινή παρέμβαση Γεωργιάδη.
Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 είπε: «Αν τσακωθώ με τη γυναίκα μου και αυτή για να με εκδικηθεί ανοίξει offshore, θα πάω φυλακή», αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Δείτε το επίμαχο tweet
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άδωνης: «Αν τσακωθώ με τη γυναίκα μου και θέλει να με εκδικηθεί ανοίγει offshore και πάω φυλακή» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator