Διακοπές με μία στάση… στο MARE WEST

0




Διακοπές με μία στάση… στο MARE WEST

· Εμπειρία αγορών διεθνών προδιαγραφών

· Απαντά σε κάθε ανάγκη των κατοίκων, ταξιδιωτών και παραθεριστών της περιοχής

· Εύκολη πρόσβαση που εξυπηρετεί όλη την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου

(Κόρινθος, 07 Ιουνίου 2016): Το MARE WEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο στην περιοχή της Κορίνθου, υποδέχεται με καλοκαιρινή διάθεση τους κατοίκους, ταξιδιώτες και παραθεριστές της περιοχής εξυπηρετώντας πλήρως τις βασικές αγορές τους σε τοπικό επίπεδο, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες που τους προσφέρει συνολικά η περιοχή.

Με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MARE WEST έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου το MARE WEST, διασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες από Κόρινθο, Κιάτο, Λουτράκι, Βραχάτι και Άργος. Παράλληλα, παρέχει στους επισκέπτες του, 800 θέσεις parking, ΑΤΜ, σύνδεση με συγκοινωνίες και εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο εμπορικό πάρκο MARE WEST, κάτοικοι, παραθεριστές και επισκέπτες της περιοχής μπορούν να απολαύσουν την βόλτα τους σε έναν αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο αλλά και να κάνουν όλες τις απαραίτητες αγορές τους στα επιλεγμένα καταστήματα λιανικής του πάρκου, ώστε να είναι πάντοτε πλήρως εφοδιασμένοι για τις διακοπές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το link http://marewest.gr/

MARE WEST, μην πας μακριά… οι διακοπές ξεκινούν εδώ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διακοπές με μία στάση… στο MARE WEST"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator