Τράπεζα ζητά συγγνώμη για την παρενόχληση από την εισπρακτική μετά από σχόλιο πελάτη στο facebook !!!

0



Είχα γράψει πριν από μέρες για την εμπειρία μου από μία εισπρακτική, που εκροσωπούσε την Eurobank και εκπρόσωποι της με αναίδεια και αδιακρισία μου έκαναν ερωτήσεις για τη σύνταξη του πατέρα μου και για το αν δουλεύω με "μαύρα". Σήμερα μου ήρθε αυτή η συστημένη επιστολή με την οποία η τράπεζα ζητά συγγνώμη για τις ερωτήσεις και την παρενόχληση απο την εισπρακτική, η οποία προφανώς σταμάτησε να με ενοχλεί, από τότε που τους είπα ότι όλα αυτά είναι παράνομα και θα καταγγελθούν. Η επιστολή ξεκινά λέγοντας ότι αυτή η επιστολή είναι απάντηση- απολογία για ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Καταλαβαίνετε λοιπόν όλοι ότι πρέπει να μιλάμε, πρέπει να δημοσιοποιούμε τις αυθαιρεσίες των εισπρακτικών και των τραπεζών, δεν πρέπει να εξαντλούμαστε στο να ρίξουμε απλώς ένα καντήλι στον υπάλληλο που τηλεφωνεί. Ακόμα και σήμερα έχουμε από το νόμο δικαιώματα και κυρίως έχουμε δικαίωμα να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια μας και την προσωπική μας ζωή. Δημοσιοποιείστε λοιπόν, έστω στα social media. Έχει αποτέλεσμα!

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τράπεζα ζητά συγγνώμη για την παρενόχληση από την εισπρακτική μετά από σχόλιο πελάτη στο facebook !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator