Πυρηνική Έκρηξη στα ΜΜΕ - Νέους Κοσκωτάδες και Πόπωτες βλέπει ο Γιώργος Κουρής

0



O Γιώργης ο Κουρής που είναι γάτα με πέταλα, όλο αυτό το διάστημα υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο η Kontranews, όσο και το κανάλι στηρίζουν με χίλια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ. Ακόμη και η ΑΥΓΗ έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την διάταξη για τις offshore αλλά ο Κουρής βράχος. Πιο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και από την ΑΥΓΗ. Στηρίζει με τα μπούνια τον Τσίπρα. Μόνο που είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και γνώστης του παρασκηνίου με αποτέλεσμα να διακρίνει τις φιγούρες ακόμη και στο ημίφως. Ο Κουρής μέχρι τώρα δεν έγραψε για τον Τσίπρα που διατηρεί τον ΕΝΦΙΑ (που θα κααταργούσε) ως το 2031. Κι αυτό παρότι ο ΕΝΦΙΑ τον καίει και προσωπικά. Ακόμη και τα κτήματα με τα περγαμόντα στη Κεφαλλονιά θα πληρώσει ακριβά. Παρόλα αυτά όμως ο Κουρής επέλεξε να ασχοληθεί με όσα γίνονται στα ΜΜΕ και κυρίως στο προσκήνιο και το παρασκήνιο των τηλεοπτικών αδειών.

Και αμόλησε τη βόμβα απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα:

-To παιχνίδι το έχουμε ξαναδεί με τον Ανδρέα, που πήγε να αλλάξει τα πράγματα στο χώρο των ΜΜΕ, με τον… Κοσκωτά και τον Πόπωτα!..Πρόσεξε λοιπόν μήπως, όλα τα νέα κανάλια περάσουν σε χέρια κομπιναδόρων και απατεώνων, γιατί τότε, οι νέοι Νταβατζήδες θα είναι χειρότεροι από τους παλιούς. Είναι δυνατόν, πλούσιοι και λαμόγια να υποστηρίξουν ποτέ μια Αριστερή κυβέρνηση; ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι τη χώρα μας την ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ οι παλιοί πολιτικοί, με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους, τη ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ τους, και τις ΚΛΕΨΙΕΣ τους…

Τους πολιτικούς μας, βοήθησαν στο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ τους έργο, οι γνωστοί αρχιτεμπέληδες ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι οποίοι και πλούτισαν χωρίς να ιδρώσουν και στο τέλος έγιναν βουλευτές και υπουργοί!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο βέβαια στην τραγωδία που ζούμε, έπαιξαν τα κανάλια και οι εφημερίδες, τα αφεντικά και οι μεγαλοδημοσιογράφοι των οποίων ΕΝΩΘΗΚΑΝ με τους γνωστούς φαύλους πολιτικούς, τους γνωστούς απατεώνες προμηθευτές του δημοσίου και τους αεριτζήδες μεγαλοεργολάβους και όλοι μαζί, συνέστησαν τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ στη χώρα!

ΔΕΝ έγινε ποτέ καμιά δουλειά τα τελευταία 50 χρόνια, από κανέναν ντόπιο ή ξένο επιχειρηματία και να μην πέρασε από τον… πάγκο τους(!), ενώ διαχειρίστηκαν και σπατάλησαν ή έφαγαν τεράστια ποσά από τις επιδοτήσεις, κατάκλεψαν τους επενδυτές στο χρηματιστήριο και ροκάνισαν σχεδόν όλα τα τοκογλυφικά δάνεια, που πήρε η χώρα και τώρα πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα οι φορολογούμενοι….

ΓΙΑ να μένει αυτή η Μεγάλη Συμμορία στην εξουσία και να τρώει τα σπλάχνα του ελληνικού λαού, εκτός από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που ΛΙΒΑΝΙΖΑΝ την εκάστοτε κυβέρνηση, ό,τι ζητούσαν, οι διάφορες ισχυρές τάξεις και τα ρετιρέ, όσο παράλογο και να ήταν, γινόταν αμέσως νόμος του κράτους!

ΕΤΣΙ έχουν βγει χαριστικά στη σύνταξη γυναίκες με 5, 10, ή 15 χρόνια δουλειάς, μαζί με χιλιάδες ψευτοκουτσούς και ψευτοστραβούς… ενώ οι ασφαλισμένοι στα ευγενή ταμεία έπαιρναν τεράστιες συντάξεις σε ηλικία 45 και 50 χρόνων!

ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες Έλληνες, που στην κατοχή ήταν ανήλικα παιδιά, με διάφορα ψευτοπιστοποιητικά χαρακτηρίστηκαν… αντιστασιακοί και πήραν σύνταξη, ενώ ο Γεώργιος Παπανδρέου, όχι μόνο διέγραψε όλα τα χρέη των αγροτών, αλλά και έδωσε σε όλους τους αγρότες συντάξεις, χωρίς ποτέ μέχρι τότε να έχουν πληρώσει ούτε μια δραχμή για την ασφάλισή τους! Πώς να αντέξουν τα ασφαλιστικά ταμεία με τόσες πολλές σπατάλες.

ΔΕΝ ισχυριζόμαστε ότι πολλά από τα μέτρα που λαμβάνονταν παλιά, τότε που υπήρχαν λεφτά, δεν έπρεπε να γίνονταν. Έπρεπε να γίνουν, αλλά με ΜΕΤΡΟ και σιγά – σιγά και όχι να δανειζόμαστε με τοκογλυφικούς τόκους για να σκορπίζουν οι πολιτικοί μας τα λεφτά από τα δάνεια σε εορτές και πανήγυρεις.

Η ΧΩΡΑ μας λοιπόν βρίσκεται σήμερα στην τραγωδία που όλοι ζούμε, εξαιτίας της ανικανότητας, της σπατάλης και της λεηλασίας του Δημόσιου Χρήματος, από τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ των πολιτικών, των εκδοτών, των προμηθευτών του δημοσίου και των μεγαλοεργολάβων…

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση, παρά τα ΛΑΘΗ που κάνει, προσπαθεί να βάλει ΤΑΞΗ στη χώρα και να ανακαλύψει τα κλεμμένα, για να μπούνε ξανά στο δημόσιο ταμείο και μέχρις ενός σημείου το πάει καλά και η συμμορία που απομυζούσε τόσα χρόνια τον ελληνικό λαό, αρχίζει πλέον να ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Θα προσφέρει δε τεράστια υπηρεσία στο λαό αν βρει και τα κλεμμένα και τα βάλει στα δημόσια ταμεία.

ΕΚΕΙ πάντως που υπάρχει σοβαρό ΠΡΟΒΛΗΜΑ και δεν ξέρουμε πώς θα το λύσει είναι τι θα κάνει με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΚΑΤ΄ ΑΡΧΑΣ ΟΛΕΣ οι εφημερίδες ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ να κλείσουν. Οι κυκλοφορίες τους έχουν ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ, διαφημίσεις δεν υπάρχουν και τα χρέη τους είναι τεράστια…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει ΚΑΤΙ να κάνει… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ βρει κάποια ΛΥΣΗ. Το να κλείσουν ΟΛΕΣ οι εφημερίδες δεν αποτελεί λύση για τη Δημοκρατία. Το ξέρουμε ότι οι περισσότερες εφημερίδες ήταν ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ… Αλλά η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς Τύπο.

ΣΕ μια δημοκρατική χώρα, είναι προτιμότερο να υπάρχουν δύο – τρεις ΚΑΚΕΣ εφημερίδες, από το να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ επίσης πολύ προσοχή, μήπως κάποιοι που κινούνται να φτιάξουν εφημερίδες, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ και ΠΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ από τους προηγούμενους εκδότες και εξελιχθούν σε μεγαλύτερους κλέφτες.

ΘΥΜΑΣΤΕ το αποτέλεσμα του Ανδρέα που πήγε να φτιάξει νέους και… έντιμους εκδότες για να κτυπήσει τους παλιούς;

ΘΥΜΑΣΤΕ ποιούς δημιούργησε; Τον Κοσκωτά και τον Πόπωτα!!! Ας προσέξει λοιπόν ο Αλέξης. Οι εφημερίδες πρέπει να ζήσουν(!), και ο Πρωθυπουργός πρέπει να βρει τη σωστή λύση.

ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ επίσης το τι θα γίνει στην τηλεόραση… Μην νομίζει η κυβέρνηση ότι με το να κλείσει ΜΟΝΟ το MEGA «καθάρισε» με τους Νταβατζήδες και ότι όλα στο εξής θα διορθωθούν.

ΠΡΩΤΑ από όλα ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ να προσπαθεί το κράτος να φτιάξει τα οικονομικά του από τα λεφτά που «θα» πάρει από τις άδειες, που θα δώσει για τη λειτουργία των καναλιών.

ΠΡΩΤΟΝ, γιατί όσα και να μαζέψει, μπροστά στα ετήσια κρατικά έσοδα, τα λεφτά που θα εισπραχθούν από τις άδειες, θα είναι μια μικρή σταγόνα στον ωκεανό.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, όταν για τις άδειες τηλεόρασης κάνει το κράτος πλειοδοτικό διαγωνισμό, είναι πλέον βέβαιο, ότι θα τις πάρουν όσοι έχουν… τα περισσότερα κλεμμένα λεφτά(!) τα οποία θα τα δώσουν, όχι επειδή αγαπάνε την πατρίδα, την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία, αλλά για να ΦΑΝΕ περισσότερα!

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΣ πολίτης, ακόμα και αν έχει σήμερα χρήματα, από έντιμες δουλειές, θα τα διαθέσει ή μάλλον θα τα βάλει για να τα ΧΑΣΕΙ, για να φτιάξει κανάλι, μια δουλειά που σίγουρα θα είναι ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ, αφού η διαφημιστική αγορά είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ.

ΜΕΤΑ, η υποχρέωση ότι τα νέα κανάλια θα πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον με 400 άτομα προσωπικό, αποτελεί ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ και θα ΟΔΗΓΗΣΕΙ τους νέους καναλάρχες – αν οι ίδιοι δεν είναι απατεώνες – στην αγκαλιά των γνωστών απατεώνων πολιτικών, επιχειρηματιών, προμηθευτών, μεσαζόντων και μεγαλοεργολάβων…

ΠΟΛΥ φοβόμαστε πως βρισκόμαστε μπροστά στη δημιουργία ΝΕΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ που θα είναι χειρότεροι από τον Κοσκωτά και τον Πόπωτα του Ανδρέα…

YΓ>Aυτά γράφει ο Κουρής σε μια συγκυρία που υπάρχουν εκρηκτικές εξελίξεις στα ΜΜΕ και δεν αποκλείονται οι τεκτονικοί σεισμοί. Στο μεταξύ το Mega με λίγη καλή θέληση απ΄όλες τις πλευρές θα μπορούσε να διασωθεί και από το υπάρχουν μετοχικό σχήμα μια και το κανάλι διαθέτει στους λογαριασμούς του στις τράπεζες 3,5 με 4 εκατομμύρια μετρητά ενώ έχει να λαμβάνει άλλα 8 εκατομμύρια από τιμολόγια διαφημιστικών εσόδων. Ισως εάν υπάρξει ψυχραιμία και λογική από όλους τους εμπλεκόμενους και των δημοσιογράφων-τεχνικών συμπεριλαμβανομένων το κανάλι να βρει τον δρόμο του.

Οσο για τον Γιώργο Κουρή που βλέπει νέους Κοσκωτάδες και Πόπωτες όλο και κάτι παραπάνω θα γνωρίζει…

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πυρηνική Έκρηξη στα ΜΜΕ - Νέους Κοσκωτάδες και Πόπωτες βλέπει ο Γιώργος Κουρής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator