ΚΙΑΤΟ: Αλλάζει χέρια ο ΠΕΛΟΠΑΣ; - Ο ρόλος του Δημήτρη Μπίτζιου στη διοίκηση της ομάδας

0Σε κατ'αρχήν συμφωνία με ανθρώπους που έχουν σχέση με την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του Κιάτου έχει έρθει ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος.
Τυπικές διαδικασίες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα προκαλέσει αίσθηση στον τοπικό ποδοσφαιρικό κόσμο.
Μέχρι τότε αναμένουμε να δούμε το τελικό σχήμα της διοίκησης.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για γερό "μπάσιμο" του κου Μπίτζιου στη διοίκηση.
Επειδή οι συνομιλίες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα περί αλλαγής διοίκησης ή συνδιοίκησης στην ομάδα.
Ο χρόνος θα δείξει.
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αλλάζει χέρια ο ΠΕΛΟΠΑΣ; - Ο ρόλος του Δημήτρη Μπίτζιου στη διοίκηση της ομάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator