ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ: Βαριά πρόστιμα από τον Δήμο Κορινθίων στις παράνομες αφισοκολλήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

0Βαριά πρόστιμα από τον Δήμο Κορινθίων στις παράνομες αφισοκολλήσεις με εντολή του Δήμαρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Μελέτης.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί με εντολή του Χρήστου Μελέτη ξηλώθηκαν όλες οι αφίσες και τα (σάντουιτς) που υπήρχαν σ΄όλες τις κολώνες της Κορίνθου, επιπλέον ανακοίνωσε και βαριά πρόστιμα σ΄όσους δεν μαζεύουν μετά το τέλος της κάθε εκδήλωσης το διαφημιστικό υλικό τους.protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ: Βαριά πρόστιμα από τον Δήμο Κορινθίων στις παράνομες αφισοκολλήσεις - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator