«Αγάπη μου εξαφάνισα τον Καραμανλή»! Η «Αυγή» χρεώνει την χρεοκοπία σε Σημίτη-Παπανδρέου

0


Σε μια σαφή προσπάθεια να βγει από το κάδρο των ευθυνών για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο αρθρογράφος Δημήτρης Χρήστου γράφει στην «Αυγή» για τις… καλές ιδιωτικοποιήσεις, ασπαζόμενος τον νεοφιλελευθερισμό!

Στο άρθρο του με τίτλο «Οι ιδιωτικοποιήσεις και η σκληρή πραγματικότητα…» ο κ. Χρήστους τονίζει πως οι ιδιωτικοποιήσεις είναι αναγκαίες, με αφορμή την παραχώρηση της έκτασης του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, κάνοντας στροφή 180 μοιρών.

Ωστόσο, είναι χαρακτηριστική η αποστροφή του για την χώρα, που εκτροχιάστηκε όπως γράφει από τον Σημίτη και τον Παπανδρέου, «ξεπλένοντας» από τις ευθύνες του τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος σύμφωνα με τον αρθρογράφο μάλλον έκανε προσπάθεια να συγκρατήσει τα χρέη…

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Με αφορμή την παραχώρηση της έκτασης του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό για εμπορικές επενδύσεις, σε συνδυασμό με δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής, είχαμε πολλούς διαξιφισμούς. Υπάρχει μια αντίληψη, κυρίως στον χώρο της Αριστεράς, που οτιδήποτε κρατικό μένει κρατικό και δεν πωλείται ή παραχωρείται. Όμως, ποτέ τα πράγματα δεν είναι άσπρο – μαύρο. Και πάντως, για να καταλήξει κανείς στην τελική κρίση, απαιτούνται πολλές διασταυρώσεις και συγκρίσεις με την πραγματικότητα στην οποία βρισκόμαστε.Και στην περίπτωση του Ελληνικού η πραγματικότητα βρίσκει τον ιδιοκτήτη της έκτασης χρεοκοπημένο και υποχρεωμένο να λάβει πολύ σκληρά μέτρα για να αποπληρώσει μέρος των χρεών. Χρεών που δημιουργήθηκαν από την άφρονα πολιτική κυβερνήσεων οι οποίες εξαπατούσαν προκλητικά τους Έλληνες πολίτες. Θυμάστε την ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη και τους χλιδάτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θυμάστε το «λεφτά υπάρχουν», δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια του αλήστου μνήμης Γιώργου Παπανδρέου που μετά πήγε στην άκρη της χώρας, στο Καστελόριζο, για να μας ανακοινώσει ότι έρχεται το ΔΝΤ και το Μνημόνιο«.
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αγάπη μου εξαφάνισα τον Καραμανλή»! Η «Αυγή» χρεώνει την χρεοκοπία σε Σημίτη-Παπανδρέου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator