Η πρώτη σκακιστική κατασκήνωση του "Αργοναύτη" είναι γεγονός

0
Η πρώτη σκακιστική κατασκήνωση του Αργοναύτη είναι γεγονός με τη συμμετοχή παιδιών από Κόρινθο, Τρίπολη, Άστρος, Ναύπλιο, και Αθήνα. 
Τις προπονήσεις τους έχουν αναλάβει οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου ΙΜ Νίκος Γαβριλάκης, GM Κρουμ Γκεοργκίεφ και Σπύρος Σβερκούνος. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις πρωί - απόγευμα χωρισμένα σε 3 επίπεδα αλλά διασκεδάζουν τον υπόλοιπο χρόνο τους στις υπέροχες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πρώτη σκακιστική κατασκήνωση του "Αργοναύτη" είναι γεγονός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator