Τουρκικά “διόδια” στο Αιγαίο!

0Ο χάρτης των 7 περιοχών
που θέλουν να δεσμεύσουν από αύριο
Οι Τούρκοι στήνουν… διόδια στο Αιγαίο λες και είναι ιδιοκτησία τους!
Οι περιοχές που απαιτούν να δεσμέυουν για την άσκηση με την επωνυμία ΛΕΥΚΗ ΘΥΕΛΛΑ (BEYAZ FIRTINA-16) προκαλούν.

Κι επειδή με τα γραπτά ίσως να μην γίνεται κατανοητό το μέγεθος των προκλήσεών τους, παρουσιάζουμε το χάρτη ο οποίος απεικονίζει ακριβώς την εικόνα που επιχειρούν να επιβάλλουν στο Αιγαίο.
Όπως φαίνεται αν ενεργοποιήσουν και τις επτά περιοχές η Χίος… μας αποχαιρετά.
Τις τέσσερις τις έχουμε εγκρίνει υπό προϋποθέσεις που οι Τούρκοι δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν.
Προφανώς δεν είναι τυχαίες οι ενέργειες των Τούρκων. 

Στην Αθήνα κάποιοι επίσης θα πρέπει να σταματήσουν να… πανηγυρίζουν ότι όλα τα πράττουν σωστά, επειδή έκαναν το αυτονόητο εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ.
Όση ψυχραιμία χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί η τουρκική προκλητικότητα, άλλη τόση σοβαρότητα απαιτείται.
Γι΄αυτό ας προσπαθήσουν να σκεφτούν πως θα εμποδίσουν την Τουρκία να ολοκληρώσει την πρόκληση κι ας αφήσουν την αναζήτηση ευσήμων.

Δεν θα είναι εύκολη η εβδομάδα που ξεκινά αύριο αν οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να προκαλέσουν σ΄ αυτές τις επτά περιοχές.

Πηγή Militaire
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τουρκικά “διόδια” στο Αιγαίο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator