Δικαστική απόφαση - «βόμβα» για Ολυμπιακό ελέω… Κοσκωτά!

0



Μία δικαστική διαμάχη, που κρατά σχεδόν τρεις δεκαετίες, κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς!


Ο λόγος, όπως γράφει το sport-fm.gr για την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο του σκανδάλου Κοσκωτά, με το Τριμελές Εφετείο Πειραιά να δικαιώνει τελεσίδικα την τράπεζα και να επιδικάζει αποζημίωση ύψους 22,7 εκατ. ευρώ (μαζί με τους τόκους), που καλούνται να καταβάλλουν οι Πειραιώτες! Η απόφαση, να σημειώσουμε, εκδόθηκε στις 9 Ιουνίου από το Εφετείο, που έκανε για άλλη μία φορά δεκτή την αγωγή της υπό εκκαθάριση εδώ και χρόνια Τράπεζας Κρήτης.

Θυμίζουμε πως η δικαστική αντιπαράθεση είχε ξεκινήσει στις 19/12/1989, όταν η Τράπεζα Κρήτης είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έγινε δεκτή με την απόφαση υπ’ αριθ. 1446/2010. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην εκδίκαση της έφεσης, ενώ ο Άρειος Πάγος έκανε αναίρεση με την απόφαση υπ’ αριθ. 1903/2013 και το Εφετείο Πειραιώς κλήθηκε να δικάσει εκ νέου την υπόθεση.

Μιλάμε για μία τεράστια οικονομική ζημιά για τον Ολυμπιακό, καθώς τα χρήματα που καλείται να δώσει είναι σχεδόν τα έσοδα μιας σεζόν!

Πηγή: sport-fm.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δικαστική απόφαση - «βόμβα» για Ολυμπιακό ελέω… Κοσκωτά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator