Βόμβα Μητσοτάκη κατά βιομηχάνων: «Φέρτε πίσω τα λεφτά που έχετε βγάλει έξω»!

0



Και όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους

Βόμβα έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γενική συνέλευση των βιομηχάνων. Θύματα όμως δεν είχε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, παρότι η… εκρηκτική ύλη ήταν… δυναμίτης!

Ήταν μια βόμβα που στοχοποιούσε μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών που έχουν βγάλει λεφτά έξω, κάτι που είναι μεν γνωστό, αλλά μέχρι τώρα ο Μητσοτάκης, ως βουλευτής, ως υπουργός και τώρα ως πρόεδρος της ΝΔ, δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες επιθέσεις, με αποτέλεσμα όλοι να αναζητούν τους λόγους που επιτέθηκε στους βιομηχάνους αντί να κάνει, π.χ., σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ανεξάρτητα από τον λόγο που επέλεξε να κάνει την επίθεση δημόσια, και μάλιστα από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, από το οποίο στη συνέχεια μίλησε ο υψηλός προσκεκλημένος, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και μετά ο πρωθυπουργός, η… βόμβα είχε αληθινό περιεχόμενο.

Ευθέως κατηγόρησε τους βιομηχάνους ότι έχουν βγάλει -όχι νόμιμα βέβαια– λεφτά έξω και ότι η μόνη κοινωνική προσφορά τους είναι να φτιάχνουν καμιά εκκλησία στο χωριό τους! Είπε συγκεκριμένα: «Να βάλετε τα κεφάλαια που διαθέτετε εντός και εκτός Ελλάδας να δουλέψουν προς όφελος και δικό σας αλλά και της χώρας. Αναμένω να επαναπατρίσετε επαρκή κεφάλαια»! Η φράση «επαρκή κεφάλαια» δείχνει ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να έχει στοιχεία για το ύψος των κεφαλαίων που έχουν βγάλει έξω οι βιομήχανοι, ασφαλώς αδήλωτα. Και ευθέως τους είπε ότι δεν πρέπει να φέρουν πίσω τίποτε πενταροδεκάρες…

Και αυτό ίσως να ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος της ΝΔ τούς… κάρφωσε, υπογραμμίζοντας την παντελή απουσία τους από τη στήριξη ομάδων της κοινωνίας που έχουν πληγεί άγρια από την οικονομική κρίση:

«Η ευθύνη σας απέναντι σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται δεν μπορεί να εξαντλείται στην κατασκευή μιας εκκλησίας στο χωριό σας»!

Μπροστά σε αυτές τις βαριές κατηγορίες που διατύπωσε ο Μητσοτάκης, και μάλιστα στη γενική συνέλευση των βιομηχάνων, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, κανένας από τους παρισταμένους δεν σήκωσε το γάντι να του πει: «Τι είναι αυτά που λες;

Αν έχεις στοιχεία και ονόματα, δώσ’ τα στη δημοσιότητα. Αυτά είναι ψέματα». Αντίθετα, επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή, που σημαίνει ότι ο αρχηγός της ΝΔ ήξερε τι έλεγε, αρκετοί έχουν βγάλει πολλά λεφτά έξω.

http://makiskouris.paron.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα Μητσοτάκη κατά βιομηχάνων: «Φέρτε πίσω τα λεφτά που έχετε βγάλει έξω»!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator