Εντάξει μιλάμε για πολύ γέλιο - Φάρσα σε Τούρκο οπαδό στο ματς με την Κροατία παίρνει αναπάντεχη τροπή - ΒΙΝΤΕΟ

0Τι συμβαίνει όταν βλέπεις το ματς της εθνικής σου στο Euro και η κοπέλα σου αλλάζει κανάλι με εφαρμογή στο κινητό χωρίς να την καταλάβεις; Δείτε το απίστευτο βίντεο από το πρόσφατο Τουρκία-Κροατία!

Θέλησε να του κάνει φάρσα αλλάζοντας το κανάλι της τηλεόρασης την ώρα που έπαιζε Τουρκία-Κροατία. Κρύφτηκε και το έκανε μέσω εφαρμογής στο κινητό χωρίς αυτός να το καταλάβει. Και κατέγραψε τις αντιδράσεις του οι οποίες όμως ξεπέρασαν τα όρια της φάρσας, παίρνοντας αναπάντεχη τροπή!

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντάξει μιλάμε για πολύ γέλιο - Φάρσα σε Τούρκο οπαδό στο ματς με την Κροατία παίρνει αναπάντεχη τροπή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator