Εδώ περνάνε… τέρατα και ασχολούνται με τον ταξικό πόλεμο του Κυρίτση και τις ανοησίες του Φίλη

0



Όχι, δεν απαγόρευσε ο Φίλης τις εκφράσεις όπως «πριγκίπισσα» και «βασιλόπουλο», βασικά ένα συμβόλαιο έφτιαξε για τους γονείς για να μην βλέπουν οι γονείς τα παιδιά τους έτσι, αλλά να τα μεγαλώνουν ως… ιππότες! Δεν είναι κάποιο σχέδιο διεθνιστικό δηλαδή, μια βλακεία και μισή είναι.

Ειδικότερα μια βλακεία εντυπωσιασμού και μισή από κάποιον που είπε κάτι σοβαρότερο: ότι η διδασκαλία των αρχαίων είναι «παρά φύσιν». Δείτε εσείς ποιο είναι το σοβαρότερο και σε ποιο εστίασε η κοινή γνώμη και τα δίκτυα. Άλλωστε υπάρχει ειδίκευση στον αποπροσανατολισμό.

Γράφει ο Γιάννης Συμψηρής

Ενώ διάφοροι χαζοί τσιμπάνε από τα επαναστατικά του Κυρίτση, που διεξάγει ταξικό πόλεμο,περνάνε τέρατα:

Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ψάχνω μια λογική εξήγηση γιατί στα εισοδήματα άνω των 28.000 μέχρι και έως (περίπου) 43.000 επέρχονται μικρές μειώσεις στον φόρο εισοδήματος. Ενώ από τα 28.000 το χρόνο οικογενειακό εισόδημα και κάτω έχει επιβάρυνση(=μείωση μισθών) όπως και από τα 43.000 και πάνω (εκεί είναι κατανοητή)!

Γιατί; Ξαναρωτάω. Ποιά είναι η λογική; Γιατί κάποιος με δύο παιδιά και οικογενειακό εισόδημα 11.000 ευρώ όλα κι όλα θα πληρώσει παρακράτηση από το μηνιάτικο και κάποιος με 39.000 δεν θα έχει καμιά επιβάρυνση αλλά θα πάρει παραπάνω; Η απάντηση είναι στο ποιοι πληρώνονται δύο μισθούς που αθροίζουν από 28 έως 43 χιλιάρικα οικογενειακά. Ναι, είναι οι μισθωτοί των τομέων που ξέρετε.

Κι άλλη απορία: πώς γίνεται εντός των ημερών στους δήμους Νέας Ιωνίας, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Φυλής, Αγίων Αναργύρων (Καματερό), Αιγάλεω, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Ρέντη, Περάματος, Λαμίας, Βέροιας, Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη), Κιλκίς, Κατερίνης, Ρεθύμνου, Γόρτυνος, Ορεστιάδας, Καβάλας, Αρτας, Ζακύνθου, Λέσβου, Καλαμάτας, Σκιώνης, Καλύμνου, Λέρου, Τρικκαίων, Ελασσόνας, Πύργου, Αιγιαλείας και Καστοριάς να παίρνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα εισόδημα -και δεν έχουν οικογένεια- από 200 ευρώ το μήνα αλλά στο Αγρίνιο να μην παίρνουν; Ναι, ξέρω, είναι η συνέχεια του προγράμματος που έβαζε 13 πόλεις στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα μεταξύ αυτών και το Μεσολόγγι. Τώρα στην δική μας Περιφέρεια μπαίνουν το Αίγιο και ο Πύργος. Και, ναι, ξέρω, είναι στο πρόγραμμα από την 1η Ιανουαρίου να υπάρχει παντού αυτό το πρόγραμμα και έπρεπε να μπει μια πόλη από κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Αλλά αυτό, αλήθεια, πόσο αριστερό και προοδευτικό είναι για τον άφραγκο κόσμο που ζει στο Αγρίνιο ή την Πάτρα;

Κι έχω κι άλλη απορία που δεν μπορεί να μου την διαθλάσει με αριστερίστικα τσιτάτα ο κάθε Κυρίτσης. Πώς γίνεται χιλιάδες έγγαμες μητέρες που είναι εργαζόμενες με μισθό ή λαμβάνουν συντάξεις και οι σύζυγοί τους δεν είναι μισθωτοί ή συνταξιούχοι, αλλά ασκούν επιχειρηματικές δραστηριότητες ή είναι αγρότες ή άνεργοι, να πληρώσουν κρατήσεις φόρου εισοδήματος από τους μηνιαίους μισθούς ή τις μηνιαίες συντάξεις τους αυξημένες σημαντικά από αυτόν το μήνα; Πώς γίνεται οι μητέρες αυτές που βαρύνονται με ένα ή περισσότερα ανήλικα ή ενήλικα εξαρτώμενα τέκνα και εργάζονται αμειβόμενες με μισθούς ή είναι συνταξιούχοι, ο υπολογισμός της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος να γίνει με βάση τη φορολογική κλίμακα που ισχύει για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους χωρίς εξαρτώμενα τέκνα;

Με άλλα λόγια, καλά τα πυροτεχνήματα της επικοινωνίας όπου ο Λάκης και ο Κούλογλου προσπαθούν να αποδομήσουν τους φιλελέ που τολμούν να κάνουν κινητοποιήσεις και να λένε κακές κουβέντες για τη Βενεζουέλα. Αφήστε τον ΦΠΑ 24% και τον φόρο που μπήκε για να μην έχετε συνδρομητική τηλεόραση και να βλέπετε ΕΡΤ. Με τις offshore έγινε η δουλειά, μια μέρα ήταν αρκετή, πάμε παρακάτω. Ο διάβολος, δυστυχώς, βρίσκεται σε άλλες λεπτομέρειες.

Υ.Γ. Δεν έχει περάσει μια ώρα από τη συζήτηση για τις offshore στη Βουλή και η ΝΔ έχει ήδη αποχωρήσει. Τα τρολ έχουν πιάσει δουλειά κι έχουν κάνει πρώτο θέμα παντού το πόσο «ρόμπες» είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση, με το 24% να ξεχνιέται. Χτες είχε διασπορά «ειδήσεων¨ για κόμματα που ψήφιζαν «παρών» και δεν το ήξεραν! Οι κυβερνητικοί είναι επιστήμονες και έχουν κόσμο με χρόνο και φανατισμό. Η ΝΔ και η φιλοευρωπαϊκή αντιπολίτευση δεν μπορούν, πρέπει να διαλυθούν και να ξαναφτιαχτούν.
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εδώ περνάνε… τέρατα και ασχολούνται με τον ταξικό πόλεμο του Κυρίτση και τις ανοησίες του Φίλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator