ΚΙΑΤΟ: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

0Στις 16 και 17 Ιουλίου στο Δήμο Σικυωνίων στο Κιάτο σε συνεργασία με τους ιδιώτες κτηνιάτρους κ. Ηλιοπούλου Βιολέττα και κ. Δασκαλάκη Ερρίκο ,οποίοι θα παραχωρήσουν τα ιατρεία τους θα βρίσκονται οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (μη κερδοσκοπικό σωματείο) και θα γίνουν ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ με σκοπό την στείρωση αδέσποτων ζώων.
Την οργάνωση ανέλαβε η Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου μας.
Όσοι επιθυμούν να στειρώσουν τα αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς τους μπορούν να τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα 2742360100 και 2742022587 στο δήμο και να δηλώσουν τον αριθμό των ζώων που μπορούν να μεταφέρουν με την προϋπόθεση να δώσουν και την αντιβίωση μετά το χειρουργείο.
Στο δήμο μας έχει ξεκινήσει πρόγραμμα στειρώσεων και περίθαλψης αδέσποτων ζώων και συνεχίζεται χάρη στην μεγάλη προσπάθεια των εθελοντών μας ,του προέδρου κ Λεονάρδου Τάσου και των μελών της επιτροπής.
Τουλάχιστον 200 αδέσποτα ζωάκια σκύλοι και γάτες έχουν στειρωθεί από το 2011 έως σήμερα.
Επίσης πολλά έχουν θεραπευτεί από ασθένειες ,ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι αρκετά από αυτά βρήκαν οικογένειες και δεν ζουν πλέον στο δρόμο.
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator