Τέλος ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό

0


Ο Ρομπέρτο, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακινηθεί στην Εσπανιόλ.

Οι "περίκος", σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Βαρκελώνη, κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα και οι "ερυθρόλευκοι" την αποδέχτηκαν, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έψαχνε εδώ και καιρό για τερματοφύλακα, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες για επαφές των δυο συλλόγων, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν στοSport24.gr από πηγή μέσα από τη διοίκηση των Καταλανών.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η Εσπανιόλ θα αποτελέσει τον νέο προορισμό για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Οι "περίκος" έψαχναν στην αγορά για "πορτέρο" και ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, που γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανό με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2009/10, ζήτησε την απόκτησή του.

Στη Βαρκελώνη και μάλιστα μέσα από την διοίκηση των "περίκος", μας μίλησαν για προχωρημένες επαφές, ενώ μας είπαν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδεχθεί ουσιαστικά την πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ρομπέρτο από πέρσι το καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο δεν βρέθηκε ο σύλλογος που να ικανοποιεί τον ίδιο στο αγωνιστικό κομμάτι και τον Ολυμπιακό στο οικονομικό. Κάτι που έγινε φέτος με την Εσπανιόλ, που με τον Κίκε Φλόρες στον πάγκο και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (η Rastr group έχει τον έλεγχο της ομάδας με διάθεση να διαθέσει χρήμα στις μεταγραφές) φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Για τρεις σεζόν έμεινε στο λιμάνι ο Ρομπέρτο, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιώντας 117 συμμετοχές συνολικά με τα ερυθρόλευκα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέλος ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator