Λεβέντης για Φλαμπουράρη: «Ωραίος τύπος, έπαιρνε τα συνεργεία και τους πήγαινε μπουζούκια»

0



Για τον εκλογικό νόμο, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τον στενό συνεργάτη και «πολιτικό πατέρα» του Αλέξη Τσίπρα Αλέκο Φλαμπουράρη μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη προσεγγίσει την Ένωση Κεντρώων, το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι για την αλλαγή του εκλογικού νόμου», ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξει αλλαγή εκλογικού νόμου «εάν προβλέπεται πλήρης απλή αναλογική και 3% πλαφόν». Εκτίμησε δε ότι «ο νέος εκλογικός νόμος θα εφαρμοστεί από τις αμέσως επόμενες εκλογές, καθώς θα συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 200 ψήφους.

«Με πλησίασαν από την κυβέρνηση, και συγχρόνως προσέγγισαν και Το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ… Τηλεφωνικά, δύο – τρεις φορές, δεν είναι υπουργός αυτός που επικοινώνησε και δεν μπορώ να πω το όνομά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. «Εάν είναι όπως τα είπαν, δηλαδή 3% πλαφόν και κόβουμε εντελώς το μπόνους εδρών θα ψηφίσω αλλαγή εκλογικού νόμου» διευκρίνισε.

Ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι στο ενδεχόμενο πλήρους αναλογικής θα ψηφίσει την αλλαγή του εκλογικού νόμου, γιατί ήταν ανέκαθεν το αίτημά του, διευκρινίζοντας πάντως ότι αντιτάσσεται στο «σπάσιμο» των μεγάλων περιφερειών της Αττικής. «Έχουν πάρει την ατζέντα από τον Κουρουμπλή, δεν είναι πια υπουργός Εσωτερικών» δήλωσε.

«Για πλάκα είπα πως θέλει εκτέλεση ο Φίλης» διευκρίνισε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Εξάλλου, για τον… μηχανικό Αλέκο Φλαμπουράρη είπε πως «ήταν ωραίος τύπος, έπαιρνε τα συνεργεία και τους πήγαινε μπουζούκια».
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεβέντης για Φλαμπουράρη: «Ωραίος τύπος, έπαιρνε τα συνεργεία και τους πήγαινε μπουζούκια»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator