Αμεση παρέμβαση Τσίπρα ζητά η Ενωση Δικαστών: Να αποδείξει όσα λέει ο Πολάκης

0Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη Δικαιοσύνη που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ζήτησε ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών, Δημήτρης Ασπρογέρακας.

Μάλιστα, τόνισε ότι η νεότερη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν χειρότερη από την πρώτη, γιατί ουσιαστικά στηρίζει αυτά που είπε αρχικά.

«Η προσβολή στη δικαιοσύνη είναι βαριά και οφείλει ο υπουργός να αποδείξει όσα λέει», τόνισε ο κ. Ασπρογέρακας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Το κακό με τις δηλώσεις Πολάκη έχει γίνει. Οι εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί είναι ικανές να πλήξουν το θεσμό της δικαιοσύνης», τόνισε ακόμη.

«Καμία σκιά πάνω από τη δικαιοσύνη. Δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα. Ο,τι υπάρχει πρέπει να διερευνάται. Όταν ανακαλύπτεις τέτοια πράγματα πρέπει να μπορείς και να το αποδείξεις και αυτό θα πρέπει να πράξει ο κύριος Πολάκης την ερχόμενη Τρίτη. Δεν έχουμε καμία διάθεση αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση. Υπάρχει και το εξής θέμα. Ποιος λύνει τις διαφορές των δικαστών με το κράτος;» υπογράμμισε ακόμη ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών, καλώντας τον αναπληρωτή υπουργό να δώσει ονόματα, υποθέσεις και ό,τι έχει στα χέρια του.
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αμεση παρέμβαση Τσίπρα ζητά η Ενωση Δικαστών: Να αποδείξει όσα λέει ο Πολάκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator