Μετέτρεψαν τους δανειστές σε... νομοθέτες;

0Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται η εφημερίδα «Τα Νέα» έχουμε να κάνουμε με τoν μεγαλύτερo διασυρμό της κυβέρνησης και προσωπικά των Τσίπρα – Καμμένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η τρόικα παρέδωσε προ 15 ημερών τα κείμενα που αφορούσαν στις αποφάσεις της σχετικά με το Υπερταμείο και τα σχετικά με τον περίφημο “κόφτη” σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην οδό Κουμπάρη, στο Κολωνάκι». Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαχρήστος: «Το συγκεκριμένο γραφείο, το οποίο έχει ως επικεφαλής κυρία μεγαλοδικηγόρο της Αθήνας, πήρε τις αποφάσεις, τις επεξεργάστηκε, τις προσάρμοσε νομοθετικά στα ισχύοντα στην Ελλάδα, τα μετέφρασε και τα παρέδωσε στην κυβέρνηση. Τα υπόλοιπα του νομοσχεδίου, τα οποία επίσης αποφάσισε η τρόικα τα επεξεργάστηκε άλλο μεγάλο δικηγορικό γραφείο, επίσης εδρεύον στο Κολωνάκι, που έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά με το προηγούμενο: Προσαρμογή στην ελληνική νομοθεσία και μετάφραση αποφάσεων/ υποδείξεων στα Ελληνικά. Η δε κυβέρνηση με τη σειρά της, πήρε τα κείμενα και αυτού του γραφείου, τα ενέταξε σε ένα ενιαίο κείμενο και τα εμφάνισε στη βουλή ως ένα νομοσχέδιο, το συγκεκριμένο!»

Είναι αλήθεια; Οφείλει η κυβέρνηση να απαντήσει αν παίρνει έτοιμα νομοσχέδια από δικηγορικά γραφεία και τα ψηφίζουν οι βουλευτές της στα... τέσσερα. Κάποτε κατηγορούσαν την κυβέρνηση Σαμαρά ότι της στέλνουν e-mail οι δανειστές. Τώρα τι έχουν να πουν; Μετέτρεψαν τους δανειστές σε... νομοθέτες; Τότε τι χρειαζόμαστε τον Τσακαλώτο, τον Χουλιαράκη και τον Κατρούγκαλο; Να τους απολύσουμε και να προσλάβουμε τα δικηγορικά γραφεία στο Κολωνάκι που ξέρουν και τη δουλειά.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετέτρεψαν τους δανειστές σε... νομοθέτες;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator