Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ - ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

0
Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που έγινε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας 25 και 26 Ιουνίου 2016. Συγκεκριμένα, οι αθλητές μας κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος (Αντώνης Μέρλος 2,05μ), και ένα χάλκινο στη σφαιροβολία (Κατερίνα Βαν ντε Σάντε 14,42μ). Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν επίσης, η Όλγα Κοκολογίαννη που κατετάγη 7η στο άλμα εις ύψος καθώς και η μικρή μας Κατερίνα Κουτσοδόντη, που δοκίμασε για πρώτη φορά στο επίπονο έπταθλο, με επίδοση 3135 βαθμούς και κατετάγη στην 13η θέση. Η ομάδα μας κατετάγη στους μεν παίδες 45η σε σύνολο 107 συλλόγων στις δε κορασίδες 40η σε σύνολο 117 συλλόγων. Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προκύπτει με όρια, βάσει των επιδόσεων τους σε διασυλλογικά και άλλες αθλητικές συναντήσεις κατά την περίοδο 2015-2016.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την ανοδική του πορεία και ολοκληρώνει το αγωνιστικό του πρόγραμμα με την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ – ΠΚΑ στο Ναύπλιο στις 2 και 3 Ιουλίου 2016.
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ - ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator