«Άγρια γιούχα» και προπηλακισμοί σε Πολάκη στην Ιεράπετρα! «Ουστ, φύγε από εδώ ρε…» - ΒΙΝΤΕΟ

0Τη μήνιν του συγκεντρωμένου πλήθους στην Ιεράπετρα γνώρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά την επίσκεψή του στο τοπικό νοσοκομείο.
Oι κάτοικοι της περιοχής είναι εξαγριωμένοι λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, με συνέπεια τις τραγικές ελλείψεις γιατρών και ιατρικού υλικού.

Οι συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν τον κ. Πολάκη και του φώναζαν «ουστ, φύγε από εδώ ρε…» και άλλες ύβρεις, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να τον σπρώξουν, αλλά ευτυχώς χάρη στην επέμβαση ψυχραιμοτέρων αυτό δεν κατέστη δυνατόν…

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άγρια γιούχα» και προπηλακισμοί σε Πολάκη στην Ιεράπετρα! «Ουστ, φύγε από εδώ ρε…» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator