ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “Δραπέτες του ονείρου”

0Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, στον συναυλιακό χώρο "Μαρία Δημητριάδη", στην Κόρινθο, το βιβλιοπωλείο Κιβωτός και οι εκδόσεις Ωκεανός συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Μπούλιαρη "Δραπέτες του ονείρου".

Στην παρουσίαση διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου και η συγγραφέας, αφού συζήτησε με το κοινό, υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “Δραπέτες του ονείρου”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator