Αλέκος Πνευματικός: «Δε θα αφήσω συλλόγους να κάνουν μαγαζιά με την περιουσία του δήμου» - ΒΙΝΤΕΟ

0Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε στη συνέντευξή του ο Δήμαρχος Κορινθίων Άλέκος Πνευματικός λέγοντας πως είναι προσωπική του απόφαση η διακοπή της χρήσης κολυμβητηρίου και τένις απο το ΝΟΚ και τον όμιλο αντισφαίρισης.

Αλλά και των άλλων κτιρίων από πολιτιστικούς συλλόγους. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει "μαγαζί" αξιοποιώντας την περιουσία του Δήμου στη πλάτη των δημοτών.
Όσον ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι σύλλογοι αυτοί προσφέρουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις είπε ότι το ρόλο τους θα παίξει το ΚΕΠΑΠ ενώ σε πρώτη φάση πρόβλημα δε θα έχουν όσοι δεν έπαιρναν συνδρομές.protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: «Δε θα αφήσω συλλόγους να κάνουν μαγαζιά με την περιουσία του δήμου» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator