Αλέκος Πνευματικός: «Το μεγαλύτερο προεκλογικό παραμύθι του Νανόπουλου ήταν τα κρουαζιερόπλοια» - ΒΙΝΤΕΟ

0Αλέκος Πνευματικός: «Το μεγαλύτερο προεκλογικό "Παραμύθι" του κυρίου Νανόπουλου είναι τα δύο κρουαζιερόπλοια που θα ερχόντουσαν κάθε εβδομάδα στην Κόρινθο και ο Δήμος θα είχε έσοδα 10.000.000 εκατ. ευρώ το χρόνο μιλάμε για μεγάλο παραμύθι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου Αλέκου Πνευματικού:protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: «Το μεγαλύτερο προεκλογικό παραμύθι του Νανόπουλου ήταν τα κρουαζιερόπλοια» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator