Σπαρταριστή λίστα με δημοσιογράφους που διαθέτουν αστυνομική φρουρά!

0


Ο Μήτσος εγκαταλείπει την στάνη για να γίνει αστυνομικός και στην συνέχεια φρουρός δημοσιογράφου!

Ερχονται νέες καυτές λίστα! Αυτή τη φορά οι λίστες αφορούν την αστυνομική φρουρά που διαθέτουν οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι δικαστικοί και οι δημοσιογράφοι.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο “ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ” ο οποίος δημοσιοποιεί τα ονόματατα των πολιτικών που διαθέτουν αστυνομική φρουρά. Δηλαδή πόσοι αστυνομικοί που τους πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες φυλάνε τον κάθε πολιτικό.

Ομως η πιο σπαρταριστή λίστα απ΄όλες είναι εκείνη με τους αστυνομικούς φρουρούς που διαθέτουν οι δημοσιογράφοι, εκδότες, αρχισυντάκτες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Δηλαδή οι Ελληνες φορολογούμενοι πληρώνουν τους αστυνομικούς για να φυλάνε τον κάθε παπαρίδη από τα ΜΜΕ ο οποίος χρησιμοποιεί την αστυνομική φρουρά για να πουλάει μούρη στο περιβάλλον του αλλά και σε όσους έρχεται σε επαφή μαζί τους. Δηλαδή ο Μήτσος εγκαταλείπει την στάνη στο χωριό για να γίνει αστυνομικός και στην συνέχεια φρουρός του κάθε δημοσιογράφου-ταγαριού που θέλει να πουλήσει μούρη έχοντας δίπλα του τον αεικίνητο Μήτσο τον χωροφύλακα σαν μπρελόκ. Δηλαδή πόσο μπουρδέλο κράτος!

Δεν είναι φυσικά να απορείς που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να διατηρεί την αστυνομική φρουρά σ΄όλον αυτό τον συρφετό που υποκρίνεται ότι είναι σπουδαίοι και απειλούνται. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση πολύ νωρίς μυήθηκε στους κανόνες λειτουργίας του μεταπολιτευτικού συστήματος.

Διαφορετικά θα είχε ξηλώσει την αστυνομική φρουρά από το κάθε νούμερο των ΜΜΕ που παριστάνει τον καμπόσο…

Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπαρταριστή λίστα με δημοσιογράφους που διαθέτουν αστυνομική φρουρά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator