ΙΣΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: Άλλος ένας θάνατος στον αφύλακτο και εγκαταλειμμένο Ισθμό της Κορίνθου

0



Είναι Άξιο απορίας πως αντέχετε τόσο θανατικό στο «Έμπα» της Πελοποννήσου στον Ισθμό, εσείς οι εκλεγμένοι σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης.

Άλλος ένας άνθρωπος έδωσε τέλος στη ζωή του κάνοντας βουτιά στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού , νωρίς χθες το μεσημέρι της Δευτέρας .

Μια 43χρονη γυναίκα μέσα στα προβλήματα που την απασχολούσαν, βρήκε εύκολο σημείο την αφύλακτη και εγκαταλειμμένη γέφυρα και έκανε το απονενοημένο βήμα, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη λίστα του πόνου και της ντροπής.

Η σορός της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμεναρχείου Ισθμίας, με τη συνδρομή υπαλλήλων της εταιρείας που διαχειρίζεται τη διώρυγα του Ισθμού, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατό της.

Κύριε Περιφερειάρχη έχετε υποσχεθεί πολλά για την ανάπτυξη της περιοχής ,αλλά δυστυχώς αρκεστήκατε μόνο στο να βάψετε τα κάγκελα με κάποιους εθελοντές….. αυτή είναι η ανάπτυξη και η ασφάλεια που έχετε προσφέρει στην περιοχή .

Σας θυμίζουμε τι λέγατε στις 28/09/2013 στον εορτασμό των 120 χρόνων από την λειτουργία της Διώρυγας και οχι μόνο….

«Ο Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε τον Ισθμό καθρέφτη και πύλη της Πελοποννήσου και τόνισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βοηθήσει ως σημαντικός εταίρος ώστε να προχωρήσει το σχέδιο ανάπτυξης της ΑΕΔΙΚ, γιατί θα είναι προς όφελος όχι μόνο της Πελοποννήσου, αλλά όλης της χώρας».
Το μεγαλόπνοο «Αναπτυξιακό Σχέδιο Δράσης για τη διερεύνηση, το σχεδιασμό, αξιολόγηση και ωρίμανση παρεμβάσεων για τη βελτίωση της πρόσβασης και της προσπελασιμότητας της περιοχής Ισθμός – Κόρινθος»

από τις 17-07-2013 τι τύχη έχει, που βρίσκεται;

Ειστε ακόμη στην μελέτη του Στρατηγικού σχεδιασμού παρεμβάσεων ;

Ακόμη μελετάτε τις Μελέτες;

Κύριοι δήμαρχοι των όμορων δήμων Κορίνθου Αλ.Πνευματικέ , Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γ.Γκιώνη,δεν πιέσατε ποτέ για να γίνουν ανάλογα έργα ανάπτυξης και ασφάλειας στην περιοχή.

Βουλευτές του Νομού Μ.Θελερίτη-Γ.Ψυχογιέ-Γ.Τσόγκα-Χρ.Δήμα, αλήθεια περνάτε από την γέφυρα ,γνωρίζετε την κατάσταση στον Ισθμό η κινείστε με ελικόπτερο;

Ασχοληθήκατε ποτέ με το θέμα αυτό παρ ότι σημαντικά ρεπορτάζ είδαν το φως της δημοσιότητας που χτυπούσαν καμπανάκι κίνδυνου σχετικά με την ασφάλεια ; (parakato.gr)

Λοιπόν, «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» που λέει και ο λαός… ασχοληθείτε σοβαρά με την περιοχή και διασφαλίστε άμεσα τουλάχιστον την ασφάλεια και τη μη πρόσβαση πολιτών σε όλη την έκταση του Ισθμού που είναι ύποπτη και επικίνδυνη.

Γιώργο Δέδε Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών η ανάπτυξη του Ισθμού και η ασφάλεια ,αποτελούσε και δική σας δέσμευση όταν ήσασταν Αντιπερειφερειάρχης Κορινθίας αλλά και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας – Πράξεις Ανάπτυξης» , τι κάνετε η τι θα κάνετε από την θέση ευθύνης που εχετε;

Κύριοι,εμποδίστε πια, όλον αυτό τον θάνατο που σκεπάζει βαρύς το πιο ιστορικό σημείο της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Όσο για την ανάπτυξη της περιοχής θα περιμένουμε στις επόμενες εκλογές να ακούσουμε πύρινους λόγους ,μεγάλες και ανέφικτες υποσχέσεις.

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: Άλλος ένας θάνατος στον αφύλακτο και εγκαταλειμμένο Ισθμό της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator