ΠαΣοΚ - ΣΥΡΙΖΑ, μιά ρόμπα δρόμος...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Το έχουμε πεί τόσες φορές που κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε είτε γραφικοί είτε μονομανείς:
Το ΠαΣοΚ και ο πασοκισμός είναι καρκίνος.
Όσο υπάρχει έστω και ένα καρκινικό κύτταρο, θα μεταναστεύσει σε άλλο όργανο, θα διηθήσει, θα δώσει μεταστάσεις.

Ό,τι ακριβώς έγινε με το κόμμα που κυβερνάει.
Η πιό βρωμερή πλευρά της εγκληματικής πολιτικής οργάνωσης ΠαΣοΚ, αυτή του ''εκσυγχρονισμού'', έχει σήμερα διηθήσει όλον τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε σαν φυσική παρουσία, είτε σαν νοοτροπία και κυβερνάει αντ' αυτού.

Οι άνθρωποι που υπήρξαν  με τις μίζες, με την διαπλοκή, με την ''δημιουργική λογιστική'', με την ρεμούλα, με την γενικευμένη διαφθορά οι σκαπανείς και οι αρχιτέκτονες της Εθνικής καταστροφής, σήμερα έχουν παρεισφρήσει στο κυβερνών κόμμα, αλλά προπαντός στην κυβέρνηση (με ''κερασάκι στην τούρτα'' το επικίνδυνο ρετάλι της Τράπεζας της Ελλάδος) και έχουν διδάξει το know-how της απατεωνιάς, της λέρας και της δυσωδίας.

Και όχι μόνον το know-how της απατεωνιάς και του ψεύδους, αλλά και του απύθμενου θράσους, της ζωώδους έπαρσης και αλαζονείας, της απόλυτης ψευδαίσθησης της παντοδυναμίας, της απαξίωσης της λογικής, της κουτοπονηριάς, του χλευασμού της αλήθειας, του εμπαιγμού του λαού.

Σήμερα οι γάλλοι ορμάνε κατά του δικού τους καθεστώτος φωνάζοντας: ''Εμείς δεν είμαστε έλληνες''!
Αν είναι αλήθεια, είναι ντροπή και αίσχος.
Αν είχαμε απάνω μας μιάς πεντάρας τσίπα, όλα αυτά τα ανθρώπινα ρετάλια, μαζί με τους ''αριστούχους'' μαθητές τους του ΣΥΡΙΖΑ, θα τους είχαμε πάρει χουγιάζοντας στο κυνήγι μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου ελληνικής τουλάχιστον γης.

Αφήνουμε να μας κυβερνούν απατεώνες και ρεμάλια.
Ως πότε πιά;...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠαΣοΚ - ΣΥΡΙΖΑ, μιά ρόμπα δρόμος..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator