«Τελεσίγραφο» από τις εταιρείες κρουαζιέρας! «Αν συνεχιστεί το μπάχαλο, τότε φεύγουμε από Ελλάδα»

0



Σήμα κινδύνου εκπέμπουν αρχές και φορείς για τη ζημιά που προκαλείται στον ελληνικό τουρισμό από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των λιμενεργατών στα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας (Πειραιά και Θεσσαλονίκη) την ίδια στιγμή, που σχεδόν 9.000 τουρίστες από οκτώ κρουαζιερόπλοια θα αποβιβαστούν αύριο Σάββατο στον  Πειραιά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το σχετικό «καμπανάκι» για τις επιπτώσεις που έχουν οι κινητοποιήσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων του ΟΛΠ και του ΟΛΘ έκρουσαν τόσο ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, όσο και οι φορείς της κρουαζιέρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Πιτσιόρλας χαρακτήρισε ακραίες και καταστροφικές τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών στον ΟΛΘ και υπογράμμισε ότι υπάρχει κίνδυνος να απαξιωθεί το λιμάνι.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιάννης Κούβαρης αποκάλυψε ότι μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας, η Holland America, προειδοποίησε ότι «αν συνεχιστεί η κατάσταση, τότε θα αφαιρέσει τα ελληνικά λιμάνια απο το πρόγραμμά της».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν οκτώ κρουαζιερόπλοια που πρόκειται να αποβιβάσουν και να επιβιβάσουν ταυτόχρονα 6.660 επιβάτες, ενώ άλλοι 2.000 ταξιδιώτες αναμένεται να αποβιβαστούν από ένα κρουαζιερόπλοιο προκειμένου να επισκεφθούν την Αττική.
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Τελεσίγραφο» από τις εταιρείες κρουαζιέρας! «Αν συνεχιστεί το μπάχαλο, τότε φεύγουμε από Ελλάδα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator