Έλληνας εργάτης έπεσε πάνω σε γερμανικό μπλόκο σε χωριό της Σάμου!

0Σκηνές κατοχής στο ελληνικό νησί μετά και την παράδοση της χώρας για 100 χρόνια

Η Ελλάδα τίθεται σήμερα, ως ανίκανη να διαχειρισθεί στοιχειωδώς τα του οίκου της, υπό καθεστώς κηδεμονίας, περιορισμένης κυριαρχίας. Ουσιαστικά πρόκειται για κρατική οντότητα με περιορισμένη ικανότητα για δικαιοπραξία, σε αντιστοιχία με τα προβλεπόμενα από τον Αστικό Κώδικα για τα φυσικά πρόσωπα που έχουν τεθεί σε μερική δικαστική συμπαράσταση. Ως εκ τούτου, το πολίτευμά μας δεν μπορεί να λειτουργεί όπως το Σύνταγμα μας επιβάλλει, αφού τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος δεν θα ασκούνται διά των νομίμων εκλεγμένων κυβερνήσεων, στο διηνεκές και τουλάχιστον για τα επόμενα εκατό χρόνια.

Aπόσπασμα από το άρθρο του Δημήτρη Χ. Παξινού πρώην πρόεδρου του ΔΣΑ.

Πάμε τώρα στην Σάμο. Ιούνιος 2016. Στην διασταύρωση Ποσειδωνίου – Παλαιοκάστρου ένας νεαρός Ελληνας επιστρέφει από την εργασία του. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του ένα Γερμανικό μπλόκο. Πάνοπλοι Γερμανοί αξιωματικοί και στρατιώτες με τις χαρακτηριστικές στολές που έφεραν πάνω την ένδειξη “POLIZEI”. Του κάνουν νόημα να σταματήσει. Τον παρατηρούσαν σιωπηλοί, ανέκφραστοι με βλοσυρό βλέμμα. Ο νεαρός για δευτερόλεπτα πίστεψε ότι έπεσε πάνω σε γύρισμα ταινίας με τον Κώστα Πρέκα σε σκηνή Κατοχής. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Επρόκειτο για ένα πραγματικό μπλόκο όπως μας πληροφορεί το i-samos.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τοπική κοινωνία είναι έξαλλη με τις νέες τακτικές των Γερμανών Αστυνομικών της Frontex, όπου για ακόμη μια φορά κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνει η Ελληνική Αστυνομία αλλά δυστυχώς την αντικαθιστούν θυμίζοντας εποχές Γερμανικής Κατοχής!!!

Το νέο περιστατικό συνέβη σε Έλληνα πολίτη, έναν νέο άντρα, που επιστρέφοντας από την εργασία του για το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη από την περιοχή της Κέρβελης, στη διασταύρωση Ποσειδωνίου – Παλαιοκάστρου, ”έπεσε” με το αυτοκινητό του, σε Γερμανικό μπλόκο ανδρών της Frontex, όπου φορώντας τις χαρακτηριστικές στολές με την ένδειξη “POLIZEI” τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο!

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίζει την πορεία του!

Δυστυχώς είναι το 3ο (επιβεβαιωμένο) περιστατικό που συμβαίνει με άνδρες της Frontex, αφού υπάρχει αναφορά και για ίδιο περιστατικό που είχαμε στο Ποσειδώνιο το περασμένο καλοκαίρι, όπου και πάλι είχαν σταματήσει σε μπλόκο Έλληνα πολίτη! Άλλο ένα πολύ σοβαρό επίσης περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Λιμάνι Μαλαγαρίου όταν άνδρες της Frontex είχαν απαγορεύσει σε Σαμιώτες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να τραβούν πλάνα και φωτογραφίες από μετανάστες, ενώ αντίθετα επέτρεπαν σε μέλη ΜΚΟ και ξένα τηλεοπτικά συνεργεία να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους!

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι πως με αυτά τα “πειράματα” των ξένων “κατοχικών” δυνάμεων δοκιμάζονται οι αντοχές των Ελλήνων πολιτών, αλλά διαπιστώνεται και ο εξευτελισμός της Ελληνικής Πολιτείας που δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που μας έχουν κατακτήσει…Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως η Εθνικής μας κυριαρχία πάει περίπατο…και κανείς δεν είναι ικανός να την προστατέψει!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλληνας εργάτης έπεσε πάνω σε γερμανικό μπλόκο σε χωριό της Σάμου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator