Λουτράκι: Πώς μια απλή πολίτης έβαλε τη Μαρία Θελερίτη στη θέση της - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια πολίτης, η Χαρά Βαραβέρη που ασχολείται χρόνια με τα κοινά και έχει να επιδείξει πλούσια δράση, ως επικεφαλής της ομάδας αλληλεγγύης Λουτρακίου, επικεφαλής του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ιεράνεια", Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων παλαιότερα, τους τα είπε έξω από τα δόντια στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο...

Οσο και αν προσπάθησε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να την διακόψει και να υποβαθμίσει την τοποθέτησή της, έπεσε σε τοίχο: "Συζητάμε τα αυτονόητα"  "Η υγεία  είναι καθήκον του Κράτους και δικαίωμα των πολιτών" "Να δεσμευτείτε, παίρνετε πολιτικές αποφάσεις εδώ" του απάντησε.
Δείτε το βίντεο από το 4:50 και μετά:ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουτράκι: Πώς μια απλή πολίτης έβαλε τη Μαρία Θελερίτη στη θέση της - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator