ΚΙΑΤΟ: Θεατρική παράσταση από την ομάδα Θεάτρου των εφήβων της «Μηκώνης»

0


Ακούγοντας τη λέξη θέατρο μας έρχεται στο μυαλό μια παράσταση.
Για μας, την ομάδα Θεάτρου των εφήβων της «Μηκώνης», το θέατρο ήταν μια ευκαιρία να εκφραστούμε, να μιλήσουμε για ιδέες και συναισθήματα, να παίξουμε αλλά κυρίως να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Μια ομάδα εφήβων είναι μια ομάδα γεμάτη εναλλαγές. Πολλές ιδέες, πολλές αγωνίες και πολύ συναίσθημα. Και ένα ερώτημα να επανέρχεται: «Δεν τους καταλαβαίνουμε τους μεγάλους, αλλά ούτε οι μεγάλοι καταλαβαίνουν εμάς». Έτσι, συζητώντας και παίζοντας πήραμε τα λόγια του «Μικρού Πρίγκιπα» που μας ταίριαζαν πολύ και θα σας πούμε όσα μας απασχολούν μέσα από την ιστορία του. Θα παίξουμε τους ρόλους μπροστά σας για να ξαναδούμε τον κόσμο όλοι μαζί!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Κεντρική αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου

7.30 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Παίζουν: Σοφία Αθανασίου, Αλέξανδρος Αράπης, Μάργω Βαλιμήτη, Σύλβια Ιλίεβα, Νίκη Κουτσούκου, Αναστασία Λαλιώτη, Χρήστος Σακίρης, Αλέξανδρος Φίλης, Βασιλική Χατζησωτηρίου και οι εκπαιδευτικοί Ελένη Δημοπούλου και Νεφέλη Καραχάλιου

Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Βιργινία Φωτεινού και η παιδική ομάδα εικαστικών της «Μηκώνης».

Επιμέλεια παρουσίασης: Ευτυχία Λιβανίου
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Θεατρική παράσταση από την ομάδα Θεάτρου των εφήβων της «Μηκώνης»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator