ΚΙΑΤΟ: ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

0




Το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» και η ομάδα χορού της Μαρίας Δρίτσα & Μαρίας-Αργυρώς Καλαχάνη σας προσκαλούμε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου σε μια ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ.

Είσοδος ελεύθερη

Η Μαρία Δρίτσα: χορεύτρια - καθηγήτρια – χορογράφος, γεννημένη στο Τορόντο με σπουδές στο κλασικό και σύγχρονο μοντέρνο καθώς και χορεύτρια του Toronto Dance Theatre έχει ιδρύσει τη δική της σχολή δίνοντας την αγάπη της και τη μόρφωσή της χορευτική και παιδαγωγική σε όλους της τους μαθητές. Μία καθηγήτρια αναγνωρισμένη από την Ακαδημία χορού του Λονδίνου και πρωτοπόρο στο Ν.Κορινθίας από την επαγγελματική της έναρξη ως χοροδιδάσκαλος στη σχολή της έχοντας στο ιστορικό της πάνω από 600 παιδιά με πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα διπλώματα χορού στα 2 μεγαλύτερα εξεταστικά κέντρα χορού της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου ( R.A.D) και του Αυτοκρατορικού συστήματος (I.S.T.D). Από το 2001 έχει συνεργαστεί με τον πρώτο χορευτή της λυρικής σκηνής Κυριάκο Κοσμίδη έχοντας αναδείξει κυρίως την ικανότητα των μαθητών της να είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης ως χορευτές και χορεύτριες αφού πιστεύει όχι μόνο στην σκληρή δουλειά αλλά και στην αγάπη για το χορό για αυτό και έχει υπάρξει και εθελόντρια στο χώρο αυτό. Έχει χορογραφήσει εθελοντικά στα Πελοποννησιακά καλλιστεία, στις εκθέσεις της Κορίνθου που πραγματοποιήθηκαν στο σημερινό εμπορικό κέντρο (παλιά σωληνουργία), στην έναρξη και λήξη των ολυμπιακών αγώνων το 2004 με τη χορευτική της ομάδα. Επίσης έχει επιμεληθεί το χορευτικό κομμάτι στους Special Olympics 2000 με την ομάδα <<On Stage>> την οποία και χορογράφησε στο gala που πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών, στο οποίο παρευρέθηκε πριν από 2 μήνες τον Απρίλιο αφού η κόρη και συνεργάτης της απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α (Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) κατέκτησε ανάμεσα σε 105 διαγωνιζόμενους την 1η θέση στην κατηγορία jazz-muscial και την 3 θέση στο μοντέρνο.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator