Να σου πω μια Ιστορία;

1H χτεσινή συνέντευξη του τέως , που ομολογώ την παρακολούθησα με ενδιαφέρον, νομίζω ότι αιφνιδίασε όλους μας.
Πρώτα απ` όλους τα «πρώτα πιστόλια» του ΣΚΑΙ. 
Κι αυτό επειδή μου φάνηκαν προετοιμασμένοι για μια μνημειώδη συνέντευξη του Κωνσταντίνου και αντ` αυτής νομίζω ότι βρέθηκαν προ ενός γέροντα που μόνο οίκτο μπορούσε να προκαλέσει. Γρήγορα προσάρμοσαν το ύφος των ερωτήσεων , από… «κοφτερές» σε ερωτήσεις σχετικά με τις αναμνήσεις ενός γέροντα άνακτα, που τα χρόνια του είχαν «σκουπίσει» και τα τελευταία Ελληνικά που είχε καταφέρει να διασώσει από την εποχή των Αναβρύτων. 
Θεωρώ ότι μετά τη χθεσινή συνέντευξη , ο Κωνσταντίνος , μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι περισσότεροι, τον συμπονούμε σαν έναν συμπαθητικό ηλικιωμένο που με τα χρόνια έχει αρχίσει να χάνει τη διαύγεια του (η οξυδέρκεια βέβαια δεν συγκαταλεγόταν ποτέ στα προσόντα του) . 
Η πολύκροτη συνέντευξη των Παπαχελά και Κοσιώνη, μπορεί να συνεισφέρει μόνο σε επίπεδο «να σου πω μια ιστορία» και λιγότερο σαν πολιτική «ανασκαφή» που θα έφερνε στο φώς άγνωστες πτυχές της νεότερης Ελληνικής ιστορίας. 
(Τα νούμερα στη Λακωνία πρέπει να έπιασαν οροφή…αν και νομίζω ότι σε κάποια σημεία χρειάστηκε ή Ερμηνεία από Ελληνικά σε ... Ελληνικά ή μετάφραση από τα Αγγλικά... ).

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να σου πω μια Ιστορία;"
enaoum είπε...

ΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ κ Σ Λ


1 Ιουνίου 2016 στις 7:25 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator