Απειλεί θεούς και δαίμονες - Τι λέει ο "δεσπότης" με το κόκκινο ράσο

0



Ο δεσπότης με το κόκκινο ράσο, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, περνά στην αντεπίθεση, απειλεί Θεούς και δαίμονες και ισχυρίζεται ότι κάποιοι του κάνουν πόλεμο και προσπαθούν να τον βάλουν στο χέρι, στέλνοντάς του "βροχή" μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο.

«Ενοχλήθηκαν, γιατί είδαν φωτογραφίες που έβαλα με επώνυμους Κρητικούς όταν πήγα στην Κρήτη. Δέχθηκα μηνύματα στο κινητό μου και το facebook, όπως και αιτήματα φιλίας από ανθρώπους που οι προθέσεις τους ήταν να με πιάσουν κάπου και να δημιουργήσουν σκάνδαλο. Δεν τα κατάφεραν όμως, αν και σε δύο τρεις απάντησα ότι «ο Θεός είναι συγχώρεση αν μετανοήσεις», αναφέρει ο 46χρονος Θωμάς Κονσολάκης, με καταγωγή από το Σπήλι Ρεθύμνου στην "Espresso".

Αναφορικά με την οικειοποίηση του, ανύπαρκτου σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία, τίτλου του «μητροπολίτη Ευρώπης», ισχυρίζεται πως όταν αποφάσισε να φορέσει ράσα έπρεπε να επιλέξει να θα υπηρετήσει την Ελλαδική Εκκλησία ή θα είναι ελεύθερος κληρικός, αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso.

«Υπάρχουν δύο ημερολόγια, το Γρηγοριανό και το Ιουλιανό. Το Γρηγοριανό είναι το νέο που εκπροσωπεί την Ελλαδική Εκκλησία, και το παλαιό Ιουλιανό-ρώσικο ημερολόγια είναι αυτό που ακολουθούν όσοι δεν θέλουν να ενταχθούν στην Ελλαδική Εκκλησία. Εγώ αποφάσισα να είμαι ελεύθερος κληρικός να λειτουργήσω με το Ιουλιανό ημερολόγιο, λόγω των καταβολών μου και της εμπειρίας μου στη Ρωσία, όπου έζησα περισσότερο από έναν χρόνο».

"Δεν έχω πει ότι θεραπεύω! Δεν υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί. Κανένας πνευματικός δεν είναι ταχυδακτυλουργός. Ο Θεός σώζει τον άνθρωπο και ο Θεός κάνει το θαύμα" τονίζει στην "Espresso".

Πηγή: Εspresso
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απειλεί θεούς και δαίμονες - Τι λέει ο "δεσπότης" με το κόκκινο ράσο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator