ΚΙΑΤΟ ΤΩΡΑ: Σοβαρό επεισόδιο με Ρομά - Επιτέθηκαν σε πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ

0





ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ;

Καταγράψαμε στις 12:30 το μεσημέρι την συμπεριφορά των Ρομά στο Κιάτο. Χωρίς λόγο ένας από τους πολλούς και γνωστούς Ρομά που περιφέρονται στο κέντρο της πόλης επιτέθηκε και τραυμάτισε γρονθκοπώντας τον, ελαφρά έναν πολίτη. Στις διαμαρτυρίες και στις κραυγές του πολίτη η πλειοψηφία των δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων δεν αντέδρασε και έμεινε να παρακολουθεί...
Οι λίγοι που ενδιαφέρθηκαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολυμελή ομάδα Ρομά που εμφανίζτηκαν σε δευτερόλεπτα από τις παρυφές της πλατείας βρίζοντας τους πάντες με χυδαίες εκφράσεις αλλα και απειλώντας αρκετούς ευθέως ..:" ξέρω που μένεις και θα δεις...θα σε κάψω μέσα στο σπίτι σου...¨
Η Αστυνομία -ευτυχώς- έσπευσε στο σημείο και πέρασε χειροπέδες στον "νταή" που χτύπησε τον πολίτη. 
Η αγέλη των Ρομά απείλησε με τον ίδιο τρόπο και τους Αστυνομικούς που ευτυχώς έδειξαν ψυχραιμία. 
Χρειάστηκαν για να αποκατασταθεί η τάξη δύο περιπολικά της Αστυνομίας και ένα του Λιμενικού. Η sikiona.gr έχει την άποψη ότι οι Αρχές της πόλης, πρέπει να συνεργαστούν και να οργανωθούν και να αντιμετωπίσουν τους Ρομά επιβάλλοντας τον Νόμο και την τάξη. 
Η ατιμωρησία τους και η ανοχή επιβάλλεται να σταματήσει όσο είναι νωρίς. Διαφορετικά κρίνοντας από το σημερινό γεγονός, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν θύματα..



Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ ΤΩΡΑ: Σοβαρό επεισόδιο με Ρομά - Επιτέθηκαν σε πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator