Ο Άδωνις ρωτάει τον Τσίπρα! «Ποιούς ξέπλυνες την περασμένη Κυριακή…;»

0



«Λάβρος» ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην υπόθεση με τις offshore των υπουργών και ασκώντας δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποιους ξέπλυνε την περασμένη Κυριακή, να μας το πει ονομαστικά» δήλωσε. «Την περασμένη εβδομάδα ψήφισαν αλλαγή του νόμου που είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση πότε είχαν δίκιο χθες ή τότε;» διερωτήθηκε, ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση στην Ολομέλεια την Τετάρτη.

«Ξέπλυνε ο κ. Τσίπρας υπουργούς και βουλευτές που κατείχαν παρανόμως κάποιες εταιρείες που δεν θα τους μάθουμε εύκολα… Προφανώς το έκανε για να ξεπλύνει, και τώρα πάει στο άλλο άκρο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ εξήγησε ότι με τη νέα διάταξη «αν ο γιος μου που σπουδάζει στις ΗΠΑ κάνει με συμφοιτητή του εταιρεία για να πωλούν μπλουζάκια, νόμιμη εταιρεία, εγώ θα πρέπει να πάω φυλακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη εμμονή τους είναι να εξασφαλίσουν την καρεκλά, τους παχυλούς μισθούς στο δημόσιο και τους διορισμούς… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει που δεν θέλει να πάει μπροστά» είπε εν συνεχεία ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Άδωνις ρωτάει τον Τσίπρα! «Ποιούς ξέπλυνες την περασμένη Κυριακή…;»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator