ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ: Γύρευε τι έχουν πιάσει οι κοριοί

0Ανησυχία από το πρωτοσέλιδο της kontranews

ΣΟΚ και δέος για τους ταλαίπωρους υπουργούς. Για να φτάσει στο σημείο η Kontranews να κάνει πρωτοσέλιδο τις παρακολουθήσεις υπουργών από την Διαπλοκή γύρευε τι “βιβλία” πρόκειται να αποκαλυφθούν στην συνέχεια. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και η Kontra ετοιμάζει το έδαφος για ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Ακόμη και για ροζ σκάνδαλα κάνει λόγο το πρωτοσέλιδο αλλά τα ροζ σκάνδαλα των υπουργών είναι το τελευταίο που απασχολεί την ελληνική κοινωνία σε αντίθεση με τα οικονομικά σκάνδαλα…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ: Γύρευε τι έχουν πιάσει οι κοριοί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator