Να συντριβεί η Ελλάδα της ψευτομαγκιάς (και οι προστάτες της)

0Η υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή την Ελλάδα, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με αμηχανία τη μοιραία εξέλιξη μιας «πλάκας» με θύμα ένα αθώο παιδί.

Σήμερα, το video που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος επαναφέρει την υπόθεση στην ατζέντα της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Μπορεί όλοι λίγο-πολύ να είχαμε καταλάβει τι συνέβαινε στη συγκεκριμένη σχολή των Ιωαννίνων αλλά είναι πάντα αλλιώς να το βλέπεις στην οθόνη σου.

Τώρα είναι η σειρά της Δικαιοσύνης, τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να φανεί ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια φαινόμενα, να κατοχυρωθεί και νομολογιακά ότι η «μαγκιά» και το «αντριλίκι» δεν είναι καλοδεχούμενα. Οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν το τίμημα που τους αναλογεί, το ίδιο και όσοι προσπάθησαν να τους καλύψουν.

Μόνο έτσι θα ησυχάσει η ψυχή του Βαγγέλη, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

parapolitiki.com
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να συντριβεί η Ελλάδα της ψευτομαγκιάς (και οι προστάτες της)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator