Γιάννη Στεφανή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

0





Ένα ρεπορτάζ από ένα τραγικό γεγονός για την Κορινθία έρχεται για να δείξει και να διδάξει δημοσιογραφία σε όλους αυτούς που θέλουν να αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι ή ρεπόρτερ στο νομό μας.

Την ώρα που σχεδόν σε όλον τον πλανήτη οι εικονολήπτες ζουμάρουν πάνω σε όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα η διακριτικότητα του Γιάννη Στεφανή πραγματικά διδάσκει κάτι παραπάνω από δημοσιογραφία... μια άγνωστη για πολλούς έννοια, μια άγνωστη για πολλούς αξία: ΗΘΟΣ...!
Το ρεπορτάζ του μοναδικού ρεπόρτερ στην Κορινθία μπορείτε να το δείτε στη σελίδα του εδώ....

Προσέξτε στο βίντεο την αντίδραση του Γιάννη την ώρα που ανασύρουν οι διασώστες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο τον οδηγό.

Γιάννη όλοι εδώ στο parakato είμαστε ευτυχείς που μας τιμάς με τη φιλία σου... έχεις το σεβασμό μας, το θαυμασμό μας για τον τρόπο που κάνεις τη δουλειά σου και τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιάννη Στεφανή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator