Κεντροδεξιό "ΡΕΥΜΑ" σκέψης στα σκαριά - Το Φθινόπωρο η επίσημη παρουσία του

0



Της Ευτυχίας Αδηλίνη

Το Φθινόπωρο θα κάνει την επίσημη παρουσία του το νέο φόρουμ σκέψης στο χώρο της Κεντροδεξιάς με τα αρχικά ΡΕΥΜΑ (Ριζοσπαστική- Ευρωπαϊκή- Μεταρρυθμιστική-Ανασυγκρότηση) που έχουν δημιουργήσει δύο πρώην στελέχη της ΝΔ, ο τ. Ευρωβουλευτής και Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην κυβέρνηση Σαμαρά Μανώλης Αγγελάκας και ο άλλοτε Γενικός Διευθυντής της ΝΔ επί Προεδρίας Σαμαρά και μετέπειτα Υφυπουργός Εμπορίου Θανάσης Σκορδάς.

Τώρα και οι δύο δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη Αγορά και στόχος τους είναι, όπως υποστηρίζουν, να αφυπνίσουν τους πολίτες, επιχειρηματίες (μικρούς-μεσαίους-μεγάλους) καθώς και τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, που δεν καλύπτονται από τα σημερινά κόμματα και δεν βρίσκουν τρόπο και βήμα έκφρασης.

Το νέο thing tank στήθηκε πέρυσι και, μέχρι τώρα, οι δύο ιθύνοντες έχουν κάνει συναντήσεις με ανθρώπους, στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Πάτρα και τη Λάρισα και αναμένεται να επισκεφθούν όλη την περιφέρεια, πριν το Σεπτέμβριο, όποτε το forum θα κάνει τα επίσημα εγκαίνια του.

Οι άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον, λένε τόσο ο Μανώλης Αγγελάκας όσο και ο Θανάσης Σκορδάς δεν προέρχονται μόνο από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την Αριστερά, ενώ αρνούνται κατηγορηματικά ότι πίσω από την εν λόγω κίνηση βρίσκεται κάποιος πολιτικός και ειδικότερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Απλώς και οι δύο είναι Σαμαρικοί, ενώ είχαν στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές.

Επίσης, όπως τονίζουν, στο foρum συμμετέχουν και θα εντάσσονται άνθρωποι που δεν πολιτεύονται, αλλά πιστεύουν στην ελεύθερη Αγορά, που είναι εργαζόμενοι και πατριώτες.

Στόχος είναι να παρεμβαίνουν στις πολιτικές εξελίξεις και να ακούγεται η φωνή των πολιτών που δεν έχουν τρόπο να εκφραστούν.

Απώτερος σκοπός και στόχος είναι να ακουστούν οι προτάσεις τους και να τύχουν αποδοχής.

"Δεν δημιουργούμε κόμμα αλλά θα είναι δυναμική η παρέμβασή μας", τονίζουν οι δύο ιδρυτές και τοποθετούν μετά το Καλοκαίρι την οριστική δημοσιοποίηση του forum το οποίο θα διαθέτει χώρους συνάντησης και προβληματισμού, τόσο στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κεντροδεξιό "ΡΕΥΜΑ" σκέψης στα σκαριά - Το Φθινόπωρο η επίσημη παρουσία του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator