Ο πίνακας που αποκαλύπτει την αλήθεια για τον έγγαμο βίο

0



Ένας πίνακας τον οποίο δημιούργησε για τη σύζυγο του, ο James Needham, ένας καλλιτέχνης από την Αυστραλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι απεικονίζει πώς είναι στην πραγματικότητα ο έγγαμος βίος.

Πριν από λίγες ημέρες η Alix Needham ανέβασε στο διαδίκτυο έναν μικρό πίνακα, που είχε φτιάξει ο σύζυγός της για εκείνη.

Ο πίνακας έδειχνε το ζευγάρι ημίγυμνο στο μπάνιο σε καθημερινές του συνήθειες.

«Είπα στον άντρα μου ότι ποτέ δεν έχει φτιάξει έναν πίνακα που να δείχνει και τους δυο μας. Και εκείνος έφτιαξε αυτό το αριστούργημα» έγραψε η Alix.

Η φωτογραφία με τον πίνακα έγινε viral καθώς την έχουν δει ήδη περισσότερα από 860.000 άτομα.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Πηγή: dailymail.co.uk
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πίνακας που αποκαλύπτει την αλήθεια για τον έγγαμο βίο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator