ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ: Πολυτελείς βίλες τα δάνεια των Ελλήνων μηντιαρχών!

0Εκδότες και καναλάρχες έχουν πάνω από 2 δις ευρώ δάνεια τα οποία "κοκκινίζουν" με γεωμετρική ταχύτητα

Τρόμος στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ μετά την αίτηση υπαγωγής στο πτωχευτικό κώδικα της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Κι αυτό γιατί οι Ελληνες μηντιάρχες έχουν πάνω από 2 δις ευρώ δάνεια στις τράπεζες τα οποία “κοκκινίζουν” με γεωμετρική ταχύτητα.

Η κυβέρνηση άλλωστε είναι αποφασισμένη να κόψει τον ομφάλιο λώρο της διαπλοκής ανάμεσα στους δημόσιους οργανισμούς και τα ΜΜΕ.

Οι μηντιάρχες βάζοντας στα ταμεία τους τεράστια διαφημιστικά ποσά από οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, το KEEΛΠΝΟ μπορούσαν να πληρώνουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις και παράλληλα να αποκτούν επαύλεις και πολυτελή lofts ανά τον κόσμο.

Οι Τσίπρας-Παππάς-Καμμένος ασκούν πλέον ασφυκτικό έλεγχο στην διαφημιστική δαπάνη των δημοσίων οργανισμών με αποτέλεσμα οι προκλητικές δαπάνες και το σπρώξιμο χρήματος σε συγκεκριμένους μηντιάρχες να μην είναι στα επίπεδα του παρελθόντος. Οι τράπεζες επίσης δεν έχουν κανένα λόγο ούτε τους περισσεύουν χρήματα ώστε να διακονονίσουν για μια ακόμη φορά τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ.

Καθώς η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ερευνά τα συγεκκριμένα δάνεια θα μας περιμένουν εντυπωσιακές ειδήσεις για τα ιλιγγιώδη ποσά του δανεισμού συγκεκριμένων ΜΜΕ φιλοκυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων των κυβέρνηση. Πολλοί από τους εκδότες και καναλάρχες που έχουν κοκκινίσει αιφνίδια με το που διαπίστωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πρωθυπουργός το έκαναν επειδή έχουν δάνεια-σκελετούς στις ντουλάπες ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η Εξεταστική της Βουλής θα έχει στην διάθεσή της όλα αυτά τα μερακλήδικα δάνεια που έγιναν βίλες σε νότια και βόρεια προάστια. Το θέμα είναι εάν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ τα πληρώνουν ή αν σκάνε κανόνια όπως στην περίπτωση του ΤΤ αλλά και της Τράπεζας του Ρέστη. Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό έτσι κι αλλιώς…

Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ: Πολυτελείς βίλες τα δάνεια των Ελλήνων μηντιαρχών!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator