Η Κατερίνα Βαν ντε Σάντε του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Παγκόσμια Αθλητική Μαθητιάδα

0



Το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει, ότι η αθλήτριά του Κατερίνα Βαν ντε Σάντε, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, στην Παγκόσμια αθλητική Μαθητιάδα που θα γίνει 11 με 18 Ιουλίου 2016 στην Τραπεζούντα της Τουρκίας.

Η Κατερίνα μας με τις υπέροχες βολές της στη σφαίρα έκανε με συστηματική δουλειά την υπέρβασή της και με την επιλογή της ως μέλος της Εθνικής ομάδας, γέμισε χαρά τον σύλλογο και την πόλη μας το Λουτράκι.
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κατερίνα Βαν ντε Σάντε του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Παγκόσμια Αθλητική Μαθητιάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator