Τσίπρας: Κωμικοτραγική η αποχώρηση της ΝΔ - BINTEO

0



Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας, από το βήμα της βουλής, με αφορμή την αποχώρηση της από τη συζήτηση για την τροπολογία με τις offshore.

«Η Νέα Δημοκρατία μας καλούσε δυο 24ωρα να έρθουμε στη Βουλή και όταν αποφασίσαμε να έρθουμε, το βάλανε στα πόδια», είπε ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζοντας την αποχώρηση από την αξιωματική αντιπολίτευση «κωμικοτραγική».

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αποδεικνύουν τη στρατηγική τους αδυναμία για σοβαρό πολιτικό αντίλογο», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και έκανε λόγο για «ογκώδες στρατηγικό αδιέξοδο»

Παράλληλα, κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία, για ακραίο λαϊκισμό στον οποίο βασίζει τη στρατηγική της, ενώ στράφηκε και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας ότι ο πολιτικός του λόγος είναι βασισμένος «στα πρωτοσέλιδα του κίτρινου Τύπου και του Τύπου της διαπλοκής».

«Ορισμένες φορές πάει πολύ το κόμμα εκείνο που δεν υπάρχει λίστα που να μην έχει το όνομα Παπασταύρου να κατηγορεί για διαπλοκή την Αριστερά» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Γιατί η ΝΔ το έβαλε στα πόδια;» αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι δύο είναι οι αιτίες. Είτε συνειδητοποίησε ότι θα είχε απώλειες κατά την ονομαστική ψηφοφορία, είτε για να προλάβει τα στελέχη της, την διορία των 60 ημερών.

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας: Κωμικοτραγική η αποχώρηση της ΝΔ - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator