78.000 λογαριασμό στο Nammos παρά το ραμαζάνι - Στο νησί και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με το χαρέμι του - ΒΙΝΤΕΟ

0



Παρότι δεν έχει λήξει το ραμαζάνι ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους τα βαριά πορτοφάλια των Αράβων Κλαρινογαμπρών το Nammos εγκαινίασε με εντυπωσιακούς λογαριασμούς το καλοκαίρι του 2016. Πρόσφατα μια παρέα έκανε λογαριασμό 78.000 ευρώ. Πρόκειται για σύνηθεις λογαριασμούς στο διάσημο beach bar που στο τέλος κάθε σεζόν μετράει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του. Δεν είναι μόνο οι λογαριασμοί στο Nammos που προκαλούν δέος.



Εντυπωσιακοί είναι και οι λογαριασμοί στα υπόλοιπα πολυτελή εστιατόρια, club, ξενοδοχεία, καταστήματα ρούχων, super market και πάει λέγοντας στο νησί. Τόσο που κάτοικοι της Μυκόνου ξεκίνησαν αρχικά σαν πλάκα μια πρωτοβουλία για ανεξαρτητοποίηση της Μυκόνου από την υπόλοιπη Ελλάδα και σε δύο μέρες μαζεύτηκαν διαδικτυακά 3.000 υπογραφές. Από τους πολιτικούς που στηρίζουν απνευστί το Νησί των Ανέμων και ο νεαρός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης το χαρέμι του οποίου ήταν επιπέδου 1000 και μία Νύχτες-σχετικό video.

Kι ενώ η Μύκονος βουλιάζει στην Αθήνα εκτός από τους τουρίστες βουλευτές μας δεν κυκλοφορεί τουρίστας ούτε για δείγμα. Πώς μέτρησε 28.000.000 η Κουντουρά μόνο εκείνη γνωρίζει.



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "78.000 λογαριασμό στο Nammos παρά το ραμαζάνι - Στο νησί και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με το χαρέμι του - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator