37ο Ράλλυ Σπριντ στα Τρίκαλα Κορινθίας

0



Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 10 το πρωί, στην πανέμορφη ειδική της Ζήρειας μήκους 9,98 χλμ., που θα γίνει τρεις φορές.
Η προετοιμασία για το 37ο Ράλλυ Σπριντ (Xωμάτινο) στα Τρίκαλα Κορινθίας συνεχίζεται.
Ο δεύτερος γύρος του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016 θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου 2016.
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου από 17.00 έως 19.00 στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου και στον ίδιο χώρο στις 21.00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και η παρουσίαση των πληρωμάτων.
Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 10.00 το πρωί στην πανέμορφή ειδική της Ζήρειας μήκους 9,98 χλμ., που θα γίνει τρεις φορές.
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74 χλμ. και service park θα βρίσκεται στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας. 
Στον ιστότοπο του αγώνα www.rallysprint.gr θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας των Τρικάλων στηρίζουν το 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα, τις προσφορές και τα στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ειδική ενότητα (Φιλοξενία) του site μας .
Χορηγοί της διοργάνωσης
Η Ασημάκης Ανταλλακτικά στην Κόρινθο και για φέτος είναι στο πλευρό της Λέσχης μας, στηρίζοντας και αυτή την διοργάνωση. Τον αγώνα στηρίζει και η εταιρία ανταλλακτικών Ashika Auto Parts.Θεσμικός Χορηγός
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης που πάντα στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποφάσισε να εντάξει τον αγώνα μας στο πλούσιο αθλητικό καλοκαιρινό του πρόγραμμα εκδηλώσεων του.
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "37ο Ράλλυ Σπριντ στα Τρίκαλα Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator