Στην Ελλάδα το 2040 θα ζούν 8,5 εκατομμύρια Ελληνες και 4 εκατ. μετανάστες!

0



Σοκαριστική έρευνα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ

Μετά το δημοψήφισμα της Αγγλίας οι εταίροι είναι έτοιμοι να δώσουν μια κλωτσιά στο πελατειακό κράτος της Ελλάδας και να ξεμπερδεύουν μια κι έξω από την πιο προβληματική χώρα της Ευρώπης.

Οι ευρωσκεπτιστές νίκησαν και κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί πλέον με την Ελλάδα. Κανείς εκτός από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ το οποίο έκανε μια έρευνα τα αποτελέσματα της οποία είναι σοκαριστικά για τη χώρα μας.

Το 2040 θα υπάρχουν στην Ελλάδα 8,5 εκατομμύρια Ελληνες οι οποίοι θα ανταγωνίζονται σε βιοτικό επίπεδο με περίπου 4 εκατομμύρια πρόσφυγες κυρίως από το Πακιστάν. Τα φωτεινά μυαλά και οι προνομιούχοι θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας.

Το έργο τελειώνει εδώ. Σ΄αυτό το πελατειακό κράτος δεν μπορούσε να αξίζει καλύτερη τύχη. Απλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την κτηνώδη φορολογία έδωσε την χαριστική βολή. Τέλος, πάπαλα…

Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ελλάδα το 2040 θα ζούν 8,5 εκατομμύρια Ελληνες και 4 εκατ. μετανάστες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator