ΚΙΑΤΟ: 2000 € σε όποιον αποκαλύψει το δολοφόνο που δηλητηρίασε περισσότερα από 12 αδέσποτα - ΔΙΑΔΩΣΤΕ

2



Ο φιλοζωικός και πολιτιστικός σύλλογος ''Σχέσεις Στοργής'' επικηρύσσει τον δράστη ή τους δράστες που δηλητηρίασαν περισσότερα από 12 αδέσποτα ζώα ξημερώματα Παρασκευής 27-5-2016 στο Κιάτο και το Κάτω Διμηνιό και δίνει αμοιβή 2000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον\τους δολοφόνο\νους .

Πληροφορίες 6980.88.62.43 και στο Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου 27420.22315
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: 2000 € σε όποιον αποκαλύψει το δολοφόνο που δηλητηρίασε περισσότερα από 12 αδέσποτα - ΔΙΑΔΩΣΤΕ"
Christ Mass είπε...

Επειδή τα κρούσματα φόλας είναι πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό και πανελλαδικά έχω την υποψία πως αδίκως ψάχνουμε κάποιους παλαβούς που μισούν τα ζώα . Το κακό μάλλον κρύβεται σε κάποια δημόσια υπηρεσία !


4 Ιουνίου 2016 στις 1:20 π.μ.
parakato.gr είπε...

@Christ Mass Τι ευθύνη αγαπητέ μου φίλε μπορεί να έχει μια δημόσια υπηρεσία αν κάποιος θέλει να δηλητηριάσει ένα σκυλάκι;;;


7 Ιουνίου 2016 στις 1:13 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator