Οι Ελληνες ξόδεψαν 16,3 δις ευρώ για e-shopping τα χρόνια της κρίσης!

0



ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ

Ρίξαμε στα αυτιά των Ιταλών, των Ισπανών, των Τούρκων και των Πορτογάλων

Tρελαίνουν κόσμο οι Ελληναραίοι.

Δεν εξηγείται διαφορετικά αδέλφια. Την ώρα που γέμιζαν τις πλατείες, σαν Αγανακτισμένοι, επέστρεφαν στο σπίτι τους και έκαναν αγορές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shopping) με απίστευτη μανία. Oπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Γκίτση στο Capital.gr, (από την πρόσφατη έρευνα της E-commerce Europe), οι φτωχοποιημένοι Ελληνες στα χρόνια της κρίσης (2010-2015) έχουν ξοδέψει συνολικά 16,3 δισ. ευρώ για αγορές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων!!!

Με βάση την έρευνα, πέρυσι η μέση κατά κεφαλήν δαπάνη στην Ελλάδα ήταν 1.266 ευρώ δηλαδή 26,76% υψηλότερη από τη μέση δαπάνη στη Νότια Ευρώπη που ήταν 999 ευρώ. Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους με τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό νότο θα πρέπει να αναφέρουμε πως στην Ισπανία η μέση κατά κεφαλήν δαπάνη ήταν 1.089 ευρώ, στην Πορτογαλία 1.079 ευρώ, στην Ιταλία 938 ευρώ και στην Τουρκία 934 ευρώ. Με τον μέσο όρο της κατά κεφαλήν δαπάνης στο σύνολο της Ευρώπης να είναι στα 1.540 ευρώ, στη Δυτική Ευρώπη στα 2.492 ευρώ, στη Βόρεια Ευρώπη στα 2.048 ευρώ και στην Κεντρική Ευρώπη στα 1.055 ευρώ. Δηλαδή ρίξαμε στα αυτιά των Ιταλών, των Ισπανών, των Τούρκων και των Πορτογάλων.

Γι΄αυτό και έχει παλαβώσει ο πλανήτης με την πάρτη μας. Κοντεύουμε να διαλύσουμε το ΔΝΤ και την Ευρώπη και ακόμη δεν μπορούν να εξηγήσουν οι βαρύγδουποι αναλυτάδες που βρίσκεται τόσο κρυμμένο χρήμα…

Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Ελληνες ξόδεψαν 16,3 δις ευρώ για e-shopping τα χρόνια της κρίσης!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator